Τρίκαλα: Αύξηση πλαστών χαρτονομισμάτων των 10 ευρώ Reviewed by Momizat on . Πληθαίνει καθημερινά τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των πλαστών χαρτονομισμάτων, αξίας 10 ευρώ, που πέφτουν στα χέρια Τρικαλινών. Η αύξηση των κρουσμάτων οφείλ Πληθαίνει καθημερινά τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των πλαστών χαρτονομισμάτων, αξίας 10 ευρώ, που πέφτουν στα χέρια Τρικαλινών. Η αύξηση των κρουσμάτων οφείλ Rating: 0

Τρίκαλα: Αύξηση πλαστών χαρτονομισμάτων των 10 ευρώ

Τρίκαλα: Αύξηση πλαστών χαρτονομισμάτων των 10 ευρώ

Πληθαίνει καθημερινά τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των πλαστών χαρτονομισμάτων, αξίας 10 ευρώ, που πέφτουν στα χέρια Τρικαλινών.

Η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται σε δράση επιτήδειων που επιχειρούν να γεμίσουν την τοπική αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα, θέλοντας να αποκομίσουν παράνομα χρηματικά οφέλη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ελάχιστα περιστατικά καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές, καθώς σπάνια κάποιος πολίτης εξετάζει τη γνησιότητά του χαρτονομίσματος της συγκεκριμένης αξίας, όπως θα έκανε με ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ ή μεγαλύτερης αξίας.

Πέραν του παραπάνω, η βιασύνη στις συναλλαγές δεν αφήνει περιθώριο “ελέγχου” από τους πολίτες για τη γνησιότητα των χαρτονομισμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ύποπτη κίνηση των πλαστών χαρτονομισμάτων είναι σε γνώση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, με τους δράστες να επιλέγουν κυρίως συναλλαγές με ιδιώτες καταστηματάρχες και όχι με πολυκαταστήματα, αποφεύγοντας επιμελώς τους χώρους όπου υπάρχουν οι ειδικές μηχανές ελέγχου των χαρτονομισμάτων.

 

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή