Τρίκαλα – Βουκουρέστι, μια… Βραζιλία δρόμος Reviewed by Momizat on . Εκτός απο το λεωφορείο που μετέφερε πάνω απο 20 άτομα βρέθηκαν και πολλές παρέες οι οποίες μετακινήθηκαν μεμονωμένα στο Βουκουρέστι ανά παρέες. Στο Βουκουρέστι Εκτός απο το λεωφορείο που μετέφερε πάνω απο 20 άτομα βρέθηκαν και πολλές παρέες οι οποίες μετακινήθηκαν μεμονωμένα στο Βουκουρέστι ανά παρέες. Στο Βουκουρέστι Rating: 0

Τρίκαλα – Βουκουρέστι, μια… Βραζιλία δρόμος

Τρίκαλα – Βουκουρέστι, μια… Βραζιλία δρόμος
Εκτός απο το λεωφορείο που μετέφερε πάνω απο 20 άτομα βρέθηκαν και πολλές παρέες οι οποίες μετακινήθηκαν μεμονωμένα στο Βουκουρέστι ανά παρέες. Στο Βουκουρέστι βρέθηκε από την Κυριακή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάσης Μπουτζιώλης με τους Απόστολο Γκατζιό και Αχιλλέα Ζήρα οι οποίοι και αποτέλεσαν τον προπομπό.
Το πρωί της Τρίτης έφτασε στο Βουκουρέστι το “λεωφορείο της χαράς” με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη.

Στο λεωφορείο ακόμη ήταν ο διευθυντής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Γιώργος Καρανάσιος, οι γιατροί Δημήτρης Οικονόμου, Λευτέρης Καραγεώργος, Χρήστος Μαυρογιώργος. Γιώργος Κολώνας, ο οδοντίατρος Γιώργος Κολώνας, ο πρώην παίκτης του ΑΟΤ Κώστας Μπαλντούνας, οι έμποροι Θοδωρής Ντούμπας, Θανάσης Κυραλέος, ο δικαστικός επιμελητής Γιάννης Αλεξανδρής, ο λογιστής και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΤ Κώστας Στάλιας, ο υπάλληλος του τελωνείου Γιάννης Βλαχοκώστας που εκτέλεσε και χρέη διερμηνέα μιας και σπούδασε στο Βουκουρέστι, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Τσιάνας, Δημήτρης Τσόγιας, ο μέτοχος του FM 100 Ράδιο Ζυγός Φάνης Σεριστατίδης,  οι δημοσιογράφοι Γιώργος Παπαγεωργόπουλος, Χρήστος Ζαραμπούκας και οι φοιτητές Κώστας Μιχαλάκης και Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος. Μαζί τους και οι οδηγοί Δημήτρης Τζερεμές και Δημήτρης Ευθυμίου.
Στο Βουκουρέστι συνάντησαν και τον Άρη Τσαλμάνη ο οποίος ταξίδεψε αεροπορικώς ενώ στο γήπεδο μαζί τους Τρικαλινούς βρέθηκε και ο νεαρός συντοπίτης μας φοιτητής Ιατρικής στην Ρουμανία Θανάσης Παπαλεξανδρής.
Ακόμη στο γήπεδο είδαμε και τους Θωμά Λιούτα, Βαγγέλη Ντόκο με την σύζυγο του και Μπέη ενώ μάθαμε πως στο Βουκουρέστι υπήρξαν και άλλοι πολλοί Τρικαλινοί και Καλαμπακιώτες.

(Πηγή sportrikala.gr)
* Οι φωτό ανοίγουν σε νέα καρτέλα

Αφήστε το σχόλιο σας