Τρίκαλα – Βρέθηκε νεκρός συνταξιούχος καθηγητής μέσα στο σπίτι του Reviewed by Momizat on . Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του περιοχής των Τρικάλων , μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας που διέμενε μόνος του . Πρόκειται για τον 70χ Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του περιοχής των Τρικάλων , μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας που διέμενε μόνος του . Πρόκειται για τον 70χ Rating: 0

Τρίκαλα – Βρέθηκε νεκρός συνταξιούχος καθηγητής μέσα στο σπίτι του

Τρίκαλα –  Βρέθηκε νεκρός συνταξιούχος καθηγητής μέσα στο σπίτι του

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του περιοχής των Τρικάλων , μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας που διέμενε μόνος του .

Πρόκειται για τον 70χρονο συνταξιούχο καθηγητή   Ευάγγελο Τσόγκα το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης .

Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε σήμερα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν  άνδρες της Αστυνομίας ,  καθώς εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα  . Στο σημείο μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες , πιθανότατα πέθανε πριν από μερικές ημέρες, καθώς υπήρξε έντονη δυσοσμία στην περιοχή, την οποία οι γείτονες δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή