Τρίκαλα – Βρυξέλλες με Ecomobility Reviewed by Momizat on . Η ομάδα ECOMOBILITY του σχολείου μας κερδίσαμε το 1ο βραβείο για την εργασία μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, στην τελετή απονομής των βραβείων που έγινε στην Αθ Η ομάδα ECOMOBILITY του σχολείου μας κερδίσαμε το 1ο βραβείο για την εργασία μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, στην τελετή απονομής των βραβείων που έγινε στην Αθ Rating: 0

Τρίκαλα – Βρυξέλλες με Ecomobility

Τρίκαλα – Βρυξέλλες με Ecomobility

Η ομάδα ECOMOBILITY του σχολείου μας κερδίσαμε το 1ο βραβείο για την εργασία μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, στην τελετή απονομής των βραβείων που έγινε στην Αθήνα το Σάββατο 5/4/2014. Με την υπεύθυνη καθηγήτριά μας, κα Εύη Αστρίτη, αλλά και τις ομάδες των άλλων δύο σχολείων της πόλης μας που συμμετείχαν στο ίδιο πρόγραμμα, του 3ου Γυμνασίου με συνοδό την κα Μαγαλιού και του Μουσικού σχολείου με συνοδό την κα Σύρρου, παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση του ECOMOBILITY που έγινε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών. Εκεί ανάμεσα στις άλλες ομάδες του προγράμματος από όλη την Ελλάδα και τις εργασίες τους πήραμε το 1ο βραβείο για τη δική μας που την παρουσιάσαμε στην πόλη μας στις 18/2/2014. Η έκπληξη και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη!! Θα πάμε στις Βρυξέλλες για μία εβδομάδα! Ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε! Είναι το βραβείο μας για όλη την προσπάθεια και τις προτάσεις  πάνω στο θέμα της οικολογικής μετακίνησης.

Όμως πρέπει να πούμε πως και τα άλλα δύο σχολεία  της πόλης μας επέστρεψαν με βραβεία επίσης: το 3ο Γυμνάσιο το 3ο βραβείο εικαστικής έκφρασης και το Μουσικό σχολείο ειδικό έπαινο για το λογότυπο ενώ παράλληλα βραβεύτηκε και ο Δήμος μας για την καλύτερη διοργάνωση της εκστρατείας ECOMOBILITY(3ος στη σειρά).

Πολλά βραβεία για την πόλη μας λοιπόν! Συγχαρητήρια στους συμμαθητές μας του 3ου Γυμνασίου και του Μουσικού σχολείου, συγχαρητήρια στον Δήμο μας για τη στήριξη της προσπάθειας μας, που ελπίζουμε να συνεχιστεί, για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη και  φιλικότερη στους πολίτες της, δηλ βιώσιμη για το μέλλον όλων μας.

Και σίγουρα ευχαριστούμε τις καθηγήτριες μας , κα Αστρίτη,  κα Γάτσιου, κα Παπαζεύκου και κα Σπαθή για τη συμπαράσταση τους όλον αυτό τον καιρό, για τη συνεχή ενθάρρυνσή τους στη διάρκεια των πολλών ωρών εργασίας μας, αλλά και τη διευθύντρια του σχολείου μας κα Κοπάδη για την υποστήριξή της.

Υποσχόμαστε παρόντες με τέτοιες δράσεις στην πόλη μας!

Η ομάδα ECOMOBILITY

του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

eco-brabeio1

Αφήστε το σχόλιο σας