Τρίκαλα – Γίνεται και Πασοκ και Σύριζα; Ναι γίνεται!! Reviewed by Momizat on . Πολλά ευτράπελα συμβαίνουν στις ψηφοφορίες των κομμάτων. Στα Τρίκαλα πρώην κορυφαίο στέλεχος του ιστορικού ΠΑΣΟΚ και ακραιφνής Παπανδρεικός που είχε ψηφίσει στι Πολλά ευτράπελα συμβαίνουν στις ψηφοφορίες των κομμάτων. Στα Τρίκαλα πρώην κορυφαίο στέλεχος του ιστορικού ΠΑΣΟΚ και ακραιφνής Παπανδρεικός που είχε ψηφίσει στι Rating: 0

Τρίκαλα – Γίνεται και Πασοκ και Σύριζα; Ναι γίνεται!!

Τρίκαλα – Γίνεται και Πασοκ και Σύριζα; Ναι γίνεται!!

Πολλά ευτράπελα συμβαίνουν στις ψηφοφορίες των κομμάτων.

Στα Τρίκαλα πρώην κορυφαίο στέλεχος του ιστορικού ΠΑΣΟΚ και ακραιφνής Παπανδρεικός που είχε ψηφίσει στις πρόσφατες εκλογές του ΚΙΝΑΛ (ΓΑΠ βέβαια), εθεάθη να ψηφίζει χθες Κυριακή και στις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ..!!

Σουρεάλ καταστάσεις που ώθησαν όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εκλογικό κέντρο, να αναρωτιούνται αν τον “αναποφάσιστο” πρέπει να τον αποκαλούν πια σύντροφο..!

Γκρούεζας.

Σχόλια (2)

  • έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

    Όλα γίνονται. Είναι οι μεταφερόμενοι ψηφοφόροι. Αφού τους έπιασε πρεμούρα να δείξουν ότι είναι πολλοί, αφού έβαλαν ακόμα και τα 15χρονα να ψηφίζουν, αφού τελικά, όπως είπε ο Τσίπρας έχουμε τώρα 172 χιλιάδες ενεργά μέλη!!! (ήθελα να ξέρα από που προκύπτει ότι αυτά τα μέλη είναι ενεργά? επειδή γράφτηκαν μια φορά και πήγαν και ψήφισαν? Τότε το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ έχει 280 χιλιάδες. Να πω ότι δεν ξέρει τι σημαίνει ενεργά μέλη? Αλλά έτσι είναι αν έτσι νομίζετε!

    Απάντηση
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ζ.

    …για τον/την υπογράφοντα «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»…ισχύει ακριβώς αυτό: «έτσι είναι…αν έτσι νομίζεις…»

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή