Τρίκαλα: Γιάννης Βρούτσης: “Η σημερινή κυβέρνηση στοίχισε στην οικονομία της χώρας 84 δις ευρώ…” Reviewed by Momizat on . Υπέρμαχος της πολιτικής που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατίας τόσο στην οικονομία όσο και στην διαπραγματευτική της τακτική με τους εταίρους και δανειστές της χώρας, Υπέρμαχος της πολιτικής που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατίας τόσο στην οικονομία όσο και στην διαπραγματευτική της τακτική με τους εταίρους και δανειστές της χώρας, Rating: 0

Τρίκαλα: Γιάννης Βρούτσης: “Η σημερινή κυβέρνηση στοίχισε στην οικονομία της χώρας 84 δις ευρώ…”

Τρίκαλα: Γιάννης Βρούτσης: “Η σημερινή κυβέρνηση στοίχισε στην οικονομία της χώρας 84 δις ευρώ…”

Υπέρμαχος της πολιτικής που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατίας τόσο στην οικονομία όσο και στην διαπραγματευτική της τακτική με τους εταίρους και δανειστές της χώρας, επί διακυβέρνησης του κόμματος μέχρι και το τέλος τους 2014, εμφανίστηκε ο βουλευτής και πρώην Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στη Νομαρχιακή Συνέλευση μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα.

Ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για “δημοσιονομικά μέτρα που πάρθηκαν για την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το ευρώ”, δηλώνοντας μάλιστα ότι “το 2014 η οικονομία άρχισε να ισορροπεί για πρώτη φορά, μετά από επώδυνες μεν αποφάσεις, προς όφελος δε της χώρας…”. Μιλώντας με οικονομικά μεγέθη, ο πρώην υπουργός μίλησε για “7,5% ύφεση και 7 δισεκατομμύρια έλλειμμα όταν παρέλαβε την διακυβέρνηση η Ν.Δ., παραδίδοντας έστω και μικρό πρωτογενές πλεόνασμα”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ποσοστά της ανεργίας μειώνοντάς τα έστω και σε μικρό βαθμό, κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες. . Να σημειωθεί ότι στη Νομαρχιακή Συνέλευση παρέστησαν ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Σκρέκας, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό όπως και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχάλης Μπαγιώτης, πρώην βουλευτές και πολιτευτές, δήμαρχοι, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

ΝΟΔΕ Τρικάλων ΝΔΝΟΔΕ Τρικάλων ΝΔΝΟΔΕ Τρικάλων ΝΔ

 

 

ert

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή