Τρίκαλα – Γιορτές για μια βιώσιμη πόλη Reviewed by Momizat on . Τρίκαλα για τον πεζό και τον ποδηλάτη, για τη σύγχρονη βιώσιμη κινητικότητα. Ο Δήμος Τρικκαίων συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κιν Τρίκαλα για τον πεζό και τον ποδηλάτη, για τη σύγχρονη βιώσιμη κινητικότητα. Ο Δήμος Τρικκαίων συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κιν Rating: 0

Τρίκαλα – Γιορτές για μια βιώσιμη πόλη

Τρίκαλα – Γιορτές για μια βιώσιμη πόλη

Τρίκαλα για τον πεζό και τον ποδηλάτη, για τη σύγχρονη βιώσιμη κινητικότητα. Ο Δήμος Τρικκαίων συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από 16 μέχρι 22 Σεπτεμβρίου, με το σύνθημα Έξυπνη κινητικότητα. Ισχυρή οικονομία.

 

Η Επίδειξη RAFTING στον Ληθαίο, σε μια διαδρομή ανάμεσα σε δύο γέφυρες (από τη Γέφυρα Γούρνας έως τη Γέφυρα του Ασκληπιού), από την TREKKING HELLAS – ΣΠΟΡ ΣΤΗ ΦΥΣΗ και με τη συμμετοχή σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε χθες .


Και επειδή το ποδήλατο… μας πάει παντού, εκτός από αθλητικές, και σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, το βράδυ το Δημοτικό Θέατρο Σκιών ακολούθησε  ο αγαπητός Καραγκιόζης στο έργο με τίτλο «Ο Μαυροσύννεφος και το Φτερωτό Ποδήλατο», στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων, στην κεντρική πλατεία,  πρόσφερε τα μουσικά της ακούσματα.

(Clopyright από Giannis Floulis καιThanos Floulis!)

 

 

Για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις είναι:

 

  • 10.00- 13.00: Επίδειξη ΚΑΓΙΑΚ στο ποτάμι από τη Γέφυρα Γούρνας έως τη Γέφυρα του Ασκληπιού, με τη συμμετοχή του ΣΟΧΤ.
  • 11.00- 13.00: PIT – STOP έξω από κοντινά κεντρικά καταστήματα ποδηλάτων με τη συμμετοχή εθελοντών  και παιδιών οι οποίοι θα  απευθύνονται στους πολίτες της πόλης μας και θα συμπληρώνουν ερωτηματολόγιο  σχετικά με τους τρόπους και τα προβλήματα κινητικότητας στην πόλη μας και θα μοιράζουν φυλλάδια για τις δράσεις , την ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου κ.α.  Τα καταστήματα  θα προσφέρουν δωρεάν service ποδηλάτου.
  • 11.00-14.00: PIT – STOP έξω από  το ΙNFOPOINT της Κεντρικής Πλατείας με τη συμμετοχή εθελοντών  και παιδιών οι οποίοι θα  απευθύνονται στους πολίτες της πόλης μας και θα συμπληρώνουν ερωτηματολόγιο  σχετικά με τους τρόπους και τα προβλήματα κινητικότητας στην πόλη μας και θα μοιράζουν φυλλάδια για τις δράσεις , την ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου κ.α., ενώ παράλληλα θα γίνουν δράσεις-  με τη συμμετοχή ποδηλατικών συλλόγων καθώς και  επιδείξεις αγώνων SKATE.
  • 17.00 – 19.30: Περιπατητική διαδρομή 3,5 χλμ. (ΦΡΟΥΡΙΟ- ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ- ΠΟΤΑΜΙ)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή