Τρίκαλα: Γιορτή της ποδηλασίας το τριήμερο 29-31 Ιουλίου Reviewed by Momizat on . Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, θα φιλοξενήσουν τα Τρίκαλα από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου. Πρό Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, θα φιλοξενήσουν τα Τρίκαλα από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου. Πρό Rating: 0

Τρίκαλα: Γιορτή της ποδηλασίας το τριήμερο 29-31 Ιουλίου

Τρίκαλα: Γιορτή της ποδηλασίας το τριήμερο 29-31 Ιουλίου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, θα φιλοξενήσουν τα Τρίκαλα από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική αθλητική διοργάνωση που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου αποτελεί μία από τις κορυφαίες ετήσιες ποδηλατικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται για τέταρτη συνεχόμενη φορά στη Θεσσαλία, αποτέλεσμα της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ομοσπονδίας του αθλήματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, οι αποστάσεις στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης θα ξεκινήσουν από τη Χαϊδεμένη, όπου και θα επιστρέψουν οι αθλητές, ακολουθώντας τη διαδρομή μέσω Ράξας και Ριζώματος, διανύοντας μία απόσταση 13 χιλιομέτρων (παίδες, νεανίδες, κορασίδες) και 26 χιλιομέτρων(έφηβοι). Στους αγώνες αντοχής, η εκκίνηση για όλες τις κατηγορίες θα γίνει από την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπου και θα τερματίσουν μόνο οι κατηγορίες εφήβων και παίδων, ενώ ο τερματισμός στις κατηγορίες νεανίδων και εφήβων θα γίνει στη Χαϊδεμένη. Οι έφηβοι ποδηλάτες θα διανύσουν μία απόσταση 121,8 χιλιομέτρων, οι παίδες 91,4 χιλιόμετρα, οι νεανίδες 67,9 χιλιόμετρα και οι κορασίδες 52,7 χιλιόμετρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή