Τρίκαλα – Γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας Reviewed by Momizat on . Το γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης που της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου θα ξανα Το γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης που της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου θα ξανα Rating: 0

Τρίκαλα – Γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Τρίκαλα – Γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Το γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης που της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου θα ξαναρχίσει την λειτουργία του.

Θα δέχεται ασθενείς, συγγενείς, επιστήμονες και κάθε ενδιαφερόμενο κάθε Τετάρτη, από τις 6 μ.μ. στο γραφείο που παραχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων, στο Α’ ΚΑΠΗ, Ομήρου 3, στο κέντρο της πόλης.

Η είσοδος στο γραφείο βρίσκεται στην πίσω μεριά του κτηρίου και είναι προσπελάσιμη για αναπηρικά αμαξίδια.

Το γραφείο θα συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις και συναντήσεις για θέματα που αφορούν πτυχές της πάθησης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Εταιρία μας ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων για τις προσπάθειες του να στελεχωθεί το Νοσοκομείο με Νευρολόγο, καθώς η θέση έμεινε κενή.

Η Εταιρία θα συνδράμει στην προσπάθεια αυτή, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να μη μείνει ολόκληρος νομός χωρίς τη βασική αυτή ειδικότητα για δεύτερη χρονιά.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού και πληροφορίες είναι το 6986797446.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή