Τρίκαλα – Δεν λειτούργησαν τα αντανακλαστικά κοινωνικής ευαισθησίας Reviewed by Momizat on . Όλοι θυμόμαστε την 80χρονη γιαγιά από το Μικρό Κεφαλόβρυσο η οποία   για μερικά λαχανικά που πούλησε στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων   είχε συλληφθεί στις 8 Δεκεμβ Όλοι θυμόμαστε την 80χρονη γιαγιά από το Μικρό Κεφαλόβρυσο η οποία   για μερικά λαχανικά που πούλησε στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων   είχε συλληφθεί στις 8 Δεκεμβ Rating: 0

Τρίκαλα – Δεν λειτούργησαν τα αντανακλαστικά κοινωνικής ευαισθησίας

Τρίκαλα – Δεν λειτούργησαν τα αντανακλαστικά  κοινωνικής ευαισθησίας

Όλοι θυμόμαστε την 80χρονη γιαγιά από το Μικρό Κεφαλόβρυσο η οποία   για μερικά λαχανικά που πούλησε στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων   είχε συλληφθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2015 .

Η γιαγιά , λοιπόν , μέσω συγγενικών της προσώπων , προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας ζητώντας την αφαίρεση του προστίμου των 5.000 ευρώ που της έχει επιβληθεί και με την ελπίδα ότι θα λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά της κοινωνικής ευαισθησίας των μελών της αρμόδιας επιτροπής .

Δυστυχώς τέτοια αντανακλαστικά δεν λειτούργησαν και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας απέρριψε το αίτημα της για  την αφαίρεση του προστίμου των 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι συνελήφθη για :

7 κιλά σπανάκι, 5 μάτσα παντζάρια , 7 ματσάκια μαϊντανό , 2 κιλά καρότα , 8 μπρόκολα , 7 ματσάκια σέσκουλα, 3 λάχανα  και 5 κιλά αντίδια…

Η δίκη στα Δικαστήρια Τρικάλων  έχει οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου και αναμένεται να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας  μετά το σάλο που ξέσπασε τις ημέρες που ακολούθησαν μετά τη σύλληψη της .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή