Τρίκαλα: “Δεν μασάμε στους εκβιασμούς” – Nέα συγκέντρωση σήμερα Κυριακή Reviewed by Momizat on . Νέο ραντεβού για σήμερα Κυριακή δίνεται μέσω των social media με κεντρικό σύνθημα «Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε». Η 15η Φεβρουαρ Νέο ραντεβού για σήμερα Κυριακή δίνεται μέσω των social media με κεντρικό σύνθημα «Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε». Η 15η Φεβρουαρ Rating: 0

Τρίκαλα: “Δεν μασάμε στους εκβιασμούς” – Nέα συγκέντρωση σήμερα Κυριακή

Τρίκαλα: “Δεν μασάμε στους εκβιασμούς” – Nέα συγκέντρωση σήμερα Κυριακή

Νέο ραντεβού για σήμερα Κυριακή δίνεται μέσω των social media με κεντρικό σύνθημα «Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε». Η 15η Φεβρουαρίου αποτελεί ήδη τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή και ώρα 18.00 στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων .

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση και δείτε εδώ τον παγκόσμιο χάρτη κινητοποιήσεων υπέρ της Ελλάδας:

«Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!

Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.

Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση.

Θα νικήσουμε»!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή