Τρίκαλα : Δεν υπήρξε εκτροχιασμός στο τρενάκι στον «Μύλο των Ξωτικών», λέει ο δήμαρχος Reviewed by Momizat on . Για το ατύχημα που σημειώθηκε παραμονή των Χριστουγέννων στο θεματικό πάρκο του «Μύλου των Ξωτικών», στα Τρίκαλα, μίλησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστερ Για το ατύχημα που σημειώθηκε παραμονή των Χριστουγέννων στο θεματικό πάρκο του «Μύλου των Ξωτικών», στα Τρίκαλα, μίλησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστερ Rating: 0

Τρίκαλα : Δεν υπήρξε εκτροχιασμός στο τρενάκι στον «Μύλο των Ξωτικών», λέει ο δήμαρχος

Τρίκαλα : Δεν υπήρξε εκτροχιασμός στο τρενάκι στον «Μύλο των Ξωτικών», λέει ο δήμαρχος

Για το ατύχημα που σημειώθηκε παραμονή των Χριστουγέννων στο θεματικό πάρκο του «Μύλου των Ξωτικών», στα Τρίκαλα, μίλησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Την εκδοχή ότι τρενάκι εκτροχιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα ανατρέπει η δήλωση του δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο κ. Παπαστεργίου εξήγησε ότι το βαγόνι στο τρενάκι που είχαν ανέβει τα παιδιά, στο λούνα παρκ του Μύλου, συγκρούστηκε με άλλο τρένο, που ήταν σταματημένο στο τέλος της διαδρομής.

«Κατά το τέλος της διαδρομής, προσέκρουσε με λίγο μεγαλύτερη σφοδρότητα με το τελευταίο βαγονάκι», είπε ο δήμαρχος.

Δεν υπήρξε εκτροχιασμός

Σημείωσε, ωστόσο, ότι δεν υπήρξε εκτροχιασμός, όπως αρχικά μεταδόθηκε.

«Τα παιδιά τρόμαξαν, τα μεταφέραμε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν είχε τραυματιστεί κανείς», ανέφερε ο δήμαρχος.

Όπως είπε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στον ρ/σ Θέμα 104,6: «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα, ελέγχθηκε. Καλό είναι να έχουμε ελέγχους».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ανήμερα των Χριστουγέννων «είχαμε ένα πιο σοβαρό συμβάν που έσπασε ένας το πόδι του στο παγοδρόμιο».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή