Τρίκαλα – δημιουργία νέων θέσεων πάρκιγκ Reviewed by Momizat on . Στη συνέντευξη του στη Ρ.ΛΕΣΧΗ 976, ο Δήμαρχος Δ.Παπαστεργίου αναφέρθηκε και στο κλείσιμο της οδού Αμαλίας τις τελευταίες μέρες λέγοντας: Ήταν χρήσιμη η δοκιμασ Στη συνέντευξη του στη Ρ.ΛΕΣΧΗ 976, ο Δήμαρχος Δ.Παπαστεργίου αναφέρθηκε και στο κλείσιμο της οδού Αμαλίας τις τελευταίες μέρες λέγοντας: Ήταν χρήσιμη η δοκιμασ Rating: 0

Τρίκαλα – δημιουργία νέων θέσεων πάρκιγκ

Τρίκαλα – δημιουργία νέων θέσεων πάρκιγκ

Στη συνέντευξη του στη Ρ.ΛΕΣΧΗ 976, ο Δήμαρχος Δ.Παπαστεργίου αναφέρθηκε και στο κλείσιμο της οδού Αμαλίας τις τελευταίες μέρες λέγοντας:

Ήταν χρήσιμη η δοκιμαστική πεζοδρόμηση της Αμαλίας τις τελευταίες μέρες, πρέπει να δούμε βέβαια και το θέμα της κίνησης των οχημάτων και της στάθμευσης των μονίμων κατοίκων. Γιατί για όσους…δεν μένουν εκεί, ήταν καλά τα μηνύματα Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για πεζοδρόμηση του κομματιού της Αμαλίας, θα πρέπει πρώτα να δούμε την κατασκευή του πάρκινγκ της Κανούτα. Τα βλέπουμε μαζί αυτά τα θέματα, δεν μπορεί να κόβουμε μόνο θέσεις αλλά και να δημιουργηθούνε ταυτόχρονα με την κατασκευή πάρκινγκ, όπως π.χ. το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας του παλαιού ΚΤΕΛ το οποίο ανήκε στην Κτηματική Υπηρεσία και πλέον εμείς σαν Δήμος αναλάβαμε να το τρέξουμε.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή