Τρίκαλα – Διεργασίες για το ψηφοδέλτιο στη Λαϊκή Ενότητα Reviewed by Momizat on .   Πραγματοποιήθηκε  η προγραμματισμένη 2η Συνέλευση μελών της Λαϊκής Ενότητας Τρικάλων (ΛΑ.Ε) με θέμα την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την συγκρότηση του ψηφ   Πραγματοποιήθηκε  η προγραμματισμένη 2η Συνέλευση μελών της Λαϊκής Ενότητας Τρικάλων (ΛΑ.Ε) με θέμα την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την συγκρότηση του ψηφ Rating: 0

Τρίκαλα – Διεργασίες για το ψηφοδέλτιο στη Λαϊκή Ενότητα

 

LAIKI ENOTHTA

Πραγματοποιήθηκε  η προγραμματισμένη 2η Συνέλευση μελών της Λαϊκής Ενότητας Τρικάλων (ΛΑ.Ε) με θέμα την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Κατατέθηκαν 8 υποψηφιότητες και έγινε ψηφοφορία για την έγκρισή τους.

Δεν κατέθεσαν υποψηφιότητα ο Δημήτρης Παπαθανασίου , ο Δημήτρης Καπέλας και ο Χρήστος Αυγέρος – πρωήν στελέχη του Σύριζα – θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξουν ότι δεν πήγαν σε ένα νέο κομματικό φορέα προκειμένου να “πιάσουν στασίδι” ….

Οι υποψηφιότητες μαζί με τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων θα σταλούν για τελική έγκριση στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή.

Τέλος, δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για την προεκλογική εκστρατεία και από σήμερα κιόλας συνεργεία της ΛΑ.Ε θα εξορμούν στα χωριά και τις συνοικίες με προεκλογικό υλικό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή