Τρίκαλα: “Δικός μας αγώνας, αυτός των αγροτών” λένε οι Θεσσαλοί έμποροι Reviewed by Momizat on .   Ομόφωνη απόφαση στήριξης των κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου έλαβε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη   Ομόφωνη απόφαση στήριξης των κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου έλαβε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη Rating: 0

Τρίκαλα: “Δικός μας αγώνας, αυτός των αγροτών” λένε οι Θεσσαλοί έμποροι

Τρίκαλα: “Δικός μας αγώνας, αυτός των αγροτών” λένε οι Θεσσαλοί έμποροι

 

Ομόφωνη απόφαση στήριξης των κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου έλαβε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αντίθεσή της στο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.

Σε συνεδρίαση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, το συνδικαλιστικό όργανο των Θεσσαλών εμπόρων κάνει λόγο για “συμπόρευση στον αγώνα των αγροτών” χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, ως “δικό μας αγώνα” για ένα δίκαιο και βιώσιμο Ασφαλιστικό σύστημα. Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, προσθέτει, δε, χαρακτηριστικά για τους αγρότες πως “δοκιμάζονται σκληρά από τις μνημονιακές πολιτικές, αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που συνθέτουν τον οικονομικοκοινωνικό ιστό της χώρας μας και δίνουν καθημερινά έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επιτελέσουν το έργο τους”. Επίσης, οι Θεσσαλοί έμποροι αποφάσισαν την μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της Αθήνας, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ημέρα της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας, καλώντας τα μέλη τους να μεταβούν στην πρωτεύουσα σε συνεννόηση με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή