Τρίκαλα: Δωρεά οχήματος στο Νοσοκομείο από το Συνεταιριστικό Εργοστάσιο Γάλακτος “Τρίκκη” Reviewed by Momizat on . Ένα νέο όχημα, δωρεά του Συνεταιριστικού Εργοστασίου Γάλακτος “Τρίκκη”, παρέλαβε σήμερα η Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων.  Η παράδοση – παραλαβή του σύγχρονο Ένα νέο όχημα, δωρεά του Συνεταιριστικού Εργοστασίου Γάλακτος “Τρίκκη”, παρέλαβε σήμερα η Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων.  Η παράδοση – παραλαβή του σύγχρονο Rating: 0

Τρίκαλα: Δωρεά οχήματος στο Νοσοκομείο από το Συνεταιριστικό Εργοστάσιο Γάλακτος “Τρίκκη”

Τρίκαλα: Δωρεά οχήματος στο Νοσοκομείο από το Συνεταιριστικό Εργοστάσιο Γάλακτος “Τρίκκη”

Ένα νέο όχημα, δωρεά του Συνεταιριστικού Εργοστασίου Γάλακτος “Τρίκκη”, παρέλαβε σήμερα η Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων. 

Η παράδοση – παραλαβή του σύγχρονου επιβατικού οχήματος, έγινε παρόντων του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων “Ένωση”, του προέδρου της “Τρίκκη” Δημήτρη Ιακωβάκη, του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη, καθώς και μελών της Διοίκησης του Συνεταιρισμού και του επιστημονικού προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

Το νέο όχημα θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες υλοποίησης πρωτοβάθμιων υγειονομικών προγραμμάτων πρόληψης σε όλο τον Νομό που διενεργούνται από το Τμήμα Επισκεπτών Υγείας του Νοσοκομείου.

Σχόλια (1)

  • Zεύς

    Μμμαάλιστα….δηλαδή λεφτά για δωρεές έχει η ”Τρίκκη”. Λεφτά για τους εργαζόμενους πάντως δεν έχει,δεν περισσεύουν απ’ ότι καταλαβαίνω.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή