Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης Reviewed by Momizat on . Δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς με την κατηγορία της κατοχής ηρωίνης, την στιγμή μάλιστα που επιχείρησαν να… εξαφανίσουν την ναρκωτική ουσία. Η σύλληψή Δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς με την κατηγορία της κατοχής ηρωίνης, την στιγμή μάλιστα που επιχείρησαν να… εξαφανίσουν την ναρκωτική ουσία. Η σύλληψή Rating: 0

Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης

Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης

Δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς με την κατηγορία της κατοχής ηρωίνης, την στιγμή μάλιστα που επιχείρησαν να… εξαφανίσουν την ναρκωτική ουσία.

Η σύλληψή των δύο ανδρών, ηλικίας 51 και 32 ετών, έγινε χθες το απόγευμα, από άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, στο περιθώριο σχετικού αστυνομικού ελέγχου. Οι δύο συλληφθέντες, αντιλαμβανόμενοι, δε, την παρουσία των αστυνομικών, πέταξαν την ηρωίνη στο έδαφος, προσπαθώντας να την ξεφορτωθούν. Οι αστυνομικοί είδαν τις κινήσεις των δύο ανδρών, συλλαμβάνοντάς τους και εντοπίζοντας την χάρτινη συσκευασία με την μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή