Τρίκαλα εκλογές Κεντροαριστερά: Πού και πώς θα ψηφίσετε – Όλα τα εκλογικά κέντρα Reviewed by Momizat on .   Αύριο Κυριακή είναι ο α' γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.  Ο β' γύρος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή   Αύριο Κυριακή είναι ο α' γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.  Ο β' γύρος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή Rating: 0

Τρίκαλα εκλογές Κεντροαριστερά: Πού και πώς θα ψηφίσετε – Όλα τα εκλογικά κέντρα

Τρίκαλα εκλογές Κεντροαριστερά: Πού και πώς θα ψηφίσετε – Όλα τα εκλογικά κέντρα

 

Αύριο Κυριακή είναι ο α’ γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Ο β’ γύρος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 19 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς είναι: Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Τζιώτης. 

Πώς θα ψηφίσετε

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο και σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη). Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα και θα περιλαμβάνει τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας ένα σταυρό προτίμησης το πολύ. 

Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

Με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, σε κάθε εκλογικό τμήμα θα τηρούνται δυο καταστάσεις: στην πρώτη θα καταχωρούνται τα στοιχεία όλων όσων θα ψηφίσουν και στη δεύτερη μόνον όσων από τους ψηφίζοντες δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος. 

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 Δήμος  Διεύθυνση Κέντρου  Ονομασία
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Κόρσαρη 1,Καλαμπάκα Εργατικό Κέντρο
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Οξύνεια Αίθουσα Εκδηλώσεων Παπανικολάου
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ Ηρώων 1940 1,Πύλη Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ Φήκη,Πύλης Παλιό Δημαρχείο Πιαλείων
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Τρίκαλα Πνευματικό Κέντρο Δήμου
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Βαλτινό Πρώην Δημαρχείο Καλλιδένδρου
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Ρίζωμα Πρώην Δημαρχείο Παραληθαίων
ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ Κρήνη Πρατήριο Τζιμούλη Παναγιώτη Κρήνη
ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ Ταξιάρχες Ταβέρνα Βανιώτη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή