Τρίκαλα: Ελπιδοφόρα δράση και… σκέψη για τον συνάνθρωπο από μαθητές του 8ου Λυκείου Reviewed by Momizat on . Με το μήνυμα “σήμερα εμείς, αύριο εσείς” και θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν την κοινωνία στην έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού Με το μήνυμα “σήμερα εμείς, αύριο εσείς” και θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν την κοινωνία στην έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού Rating: 0

Τρίκαλα: Ελπιδοφόρα δράση και… σκέψη για τον συνάνθρωπο από μαθητές του 8ου Λυκείου

Τρίκαλα: Ελπιδοφόρα δράση και… σκέψη για τον συνάνθρωπο από μαθητές του 8ου Λυκείου

Με το μήνυμα “σήμερα εμείς, αύριο εσείς” και θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν την κοινωνία στην έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, ξεκίνησε σήμερα η τριήμερη δράση της εθελοντικής Ομάδας μαθητών του 8ου Λυκείου Τρικάλων, με τη συγκέντρωση φαρμάκων τόσο για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου όσο και για τα παιδιά που βρίσκονται με τις έγκλειστες μητέρες τους, στο κατάστημα κράτησης του Ελαιώνα Βοιωτίας.

8ο Λύκεο Τρικάλων - φάρμακα

Στην προσπάθεια συμμετέχουν 30 μαθητές και μαθήτριες της Ομάδας Εθελοντών του σχολείου, με την πρωτοβουλία να υποστηρίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. “Μπορεί να έχουμε μικρή… τσέπη, αλλά έχουμε μεγάλη καρδιά”, σχολίασαν χαρακτηριστικά, μιλώντας για την πρωτοβουλία τους στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ οι μαθήτριες Στέλλα Σπανού, Στέλλα Λαλότη και Αγγελική Γεραγόρη, δηλώνοντας αισιόδοξες και πως “ακόμη και μέσα στην κρίση της χώρας, οι νέοι άνθρωποι δικαιούνται να ονειρεύονται και μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα…”. Στέκι συγκέντρωσης των φαρμάκων είναι το περίπτερο που στήθηκε έξω από το Δημαρχείο της πόλης, όπου και υλοποιείται η δράση μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Στη σημερινή, πρώτη ημέρα, της πρωτοβουλίας ανταποκρίθηκαν πολλοί δημότες αλλά και φαρμακοποιοί, οι οποίοι παρακινούμενοι από τους μαθητές προσέφεραν ήδη έναν σημαντικό αριθμό φαρμάκων και υγειονομικού υλικού. Μεταξύ αυτών, ενέσιμα, ινσουλίνες, παυσίπονα, αντιπυρετικά αντιφλεγμονώδη, παιδικά εμβόλια, αντισταμινικά, αντιυπερτασικά και άλλα πολλά, όπως και γάζες, βαμβάκι, γάντια κ.λπ.

8ο Λύκεο Τρικάλων - φάρμακα8ο Λύκεο Τρικάλων - φάρμακα8ο Λύκεο Τρικάλων - φάρμακα8ο Λύκεο Τρικάλων - φάρμακα

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή