Τρίκαλα: Εμποροι και ΕΒΕ υπενθυμίζουν τη “μία Κυριακή ανοιχτά” Reviewed by Momizat on . Η Ομοσπονδία ΕΒΕ ν. Τρικάλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων καλούν τα μέλη τους "να αντισταθούν στις κυβερνητικές και μνημονιακές προσταγές για άνοιγμα των κ Η Ομοσπονδία ΕΒΕ ν. Τρικάλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων καλούν τα μέλη τους "να αντισταθούν στις κυβερνητικές και μνημονιακές προσταγές για άνοιγμα των κ Rating: 0

Τρίκαλα: Εμποροι και ΕΒΕ υπενθυμίζουν τη “μία Κυριακή ανοιχτά”

Τρίκαλα: Εμποροι και ΕΒΕ υπενθυμίζουν τη “μία Κυριακή ανοιχτά”

Η Ομοσπονδία ΕΒΕ ν. Τρικάλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων καλούν τα μέλη τους “να αντισταθούν στις κυβερνητικές και μνημονιακές προσταγές για άνοιγμα των καταστημάτων επτά Κυριακές το χρόνο αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013. Βρισκόμαστε μπροστά στην απόλυτη εξαθλίωση των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αντίστοιχες αποφάσεις οδηγούν τις επιχειρήσεις σε ακόμη πιο δυσμενή θέση και ακόμη πιο κοντά στην απειλή του λουκέτου.

Η αγορά για να κινηθεί δεν χρειάζεται επιπλέον Κυριακές αλλά καταναλωτές με εισοδήματα ικανά να κινήσουν την τοπική αγορά. Για το λόγο αυτό καλούμε τους καταναλωτές να στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον αγώνα που καταβάλλουν να κρατηθούν ζωντανές, και να απαξιώσουν τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών που είναι οι μόνοι κερδισμένοι από τα νέα δεδομένα.

Καλούμε τα μέλη μας να πειθαρχήσουν στις αποφάσεις των συλλογικών συνδικαλιστικών οργάνων και να μην επιτρέψουν την εφαρμογή του κανονισμού. Θέση μας παραμένει το άνοιγμα των καταστημάτων μόνο μία ΚΥΡΙΑΚΗ το χρόνο”.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή