Τρίκαλα – Ενθαρρυντικά μηνύματα, αλλά χαμηλές πληρότητες για τον τουρισμό Reviewed by Momizat on . Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα από το σταδιακό άνοιγμα του τουρισμού και την αύξηση των επισκεπτών. Το Σαββατοκύριακο η πληρότητα Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα από το σταδιακό άνοιγμα του τουρισμού και την αύξηση των επισκεπτών. Το Σαββατοκύριακο η πληρότητα Rating: 0

Τρίκαλα – Ενθαρρυντικά μηνύματα, αλλά χαμηλές πληρότητες για τον τουρισμό

Τρίκαλα – Ενθαρρυντικά μηνύματα, αλλά χαμηλές πληρότητες για τον τουρισμό

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα από το σταδιακό άνοιγμα του τουρισμού και την αύξηση των επισκεπτών.

Το Σαββατοκύριακο η πληρότητα των ξενοδοχείων άγγιξε το 50% περίπου. Τις καθημερινές οι πελάτες των ξενοδοχείων είναι εμπορικοί αντιπρόσωποι και επαγγελματίες και το ποσοστό κυμαίνεται στο 25% περίπου.

Το Σαββατοκυριακο έκαναν την εμφάνιση τους και τα πρώτα γκρουπ από διάφορες πόλεις της χώρας.

Ωστόσο, παρά τα ενθαρρυντικά μηνύματα η εικόνα που διαμορφώνεται στον τουρισμό τη φετινή σεζόν, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την αβεβαιότητα. 

Πρόκειται για μία τουριστική περίοδο που είναι αβέβαιη και δεν δίνει εγγυήσεις πως οι επιχειρήσεις θα καταφέρουν να λειτουργήσουν διατηρώντας τη βιωσιμότητά τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή