Τρίκαλα – “Εξαντλήθηκε” η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ λόγω ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ Reviewed by Momizat on .   Εξαντλήθηκε πολύ νωρίς σήμερα  «Η Εφημερίδα των Συντακτών»» στον νομό Τρικάλων. Αφορμή το τεύχος της νέας έκδοσης που  φέρει τον τίτλο «Ξένιος Θεσσαλός»   Εξαντλήθηκε πολύ νωρίς σήμερα  «Η Εφημερίδα των Συντακτών»» στον νομό Τρικάλων. Αφορμή το τεύχος της νέας έκδοσης που  φέρει τον τίτλο «Ξένιος Θεσσαλός» Rating: 0

Τρίκαλα – “Εξαντλήθηκε” η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ λόγω ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ

Τρίκαλα – “Εξαντλήθηκε” η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ λόγω ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ

 

Εξαντλήθηκε πολύ νωρίς σήμερα  «Η Εφημερίδα των Συντακτών»» στον νομό Τρικάλων. Αφορμή το τεύχος της νέας έκδοσης που  φέρει τον τίτλο «Ξένιος Θεσσαλός» και το οποίο είναι αφιερωμένο στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Ο«Ξένιος Θεσσαλός» κυκλοφόρησε ως ένθετο με την εφημερίδα και έφτασε έτσι σε πολλά ελληνικά σπίτια, ένα γεγονός που σύντομα θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή της Καλαμπάκας και όλο το νομό Τρικάλων.

xenios

Πρωταγωνιστές αυτής της ωραίας προσπάθειας ο δημοσιογράφος , διευθυντής της εφημερίδας «Διάλογος» και εκδότης Δημήτρης Κρούπης με τον ερευνητή και δημοσιογράφο Μάκη Εξαρχόπουλο.

Ο Σχεδιασμός και η Σελιδοποίηση του περιοδικού «Ξένιος Θεσσαλός» είναι του Δημήτρη Σαριγγαλά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή