Τρίκαλα – Εξελίξεις με τα εργασιακά και πρόταση της διοίκησης για επιχειρησιακή σύμβαση των εργαζομένων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Αν και παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες περίπου οι εργαζόμενοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών έρχεται μία νέα επιχειρησιακή σύμβαση να βάλει "φωτιά" Αν και παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες περίπου οι εργαζόμενοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών έρχεται μία νέα επιχειρησιακή σύμβαση να βάλει "φωτιά" Rating: 0

Τρίκαλα – Εξελίξεις με τα εργασιακά και πρόταση της διοίκησης για επιχειρησιακή σύμβαση των εργαζομένων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων

Τρίκαλα – Εξελίξεις με τα εργασιακά και πρόταση της διοίκησης για επιχειρησιακή σύμβαση των εργαζομένων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων

Αν και παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες περίπου οι εργαζόμενοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών έρχεται μία νέα επιχειρησιακή σύμβαση να βάλει “φωτιά” στο σκηνικό.

Πρόκειται για την επιχειρησιακή σύμβαση την οποία προτείνει η διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και σύμφωνα με την οποία ο μισθός προβλέπεται να είναι 600 ευρώ περίπου μικτά και με τις τριετίες από 50 έως 150 ευρώ το πιο πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν η πρόταση για μειώσεις μισθών δεν γίνει αποδεκτή από την Γενική Συνέλευση των εργαζομένων το ενδεχόμενο να προτείνει η ΕΑΣΤ την εκ περιτροπής εργασία , είναι ορατό .

Και βέβαια είναι έντονος ο προβληματισμός την ώρα που η διοίκηση της Ένωσης ανακοίνωσε πριν λίγο διάστημα ότι τα κέρδη της επιχείρησης ανέρχονται σε 4,6 εκατομ. ευρώ περίπου . 

Κάτι δεν πάει καλά με την ΕΑΣ Τρικάλων: Από τη μία πλευρά εμφανίζει πανηγυρικά κερδοφορία 4,6 εκατ. ευρώ για το 2017 και από την άλλη έχει  για μήνες  απλήρωτους τους εργαζόμενους.

Αν τελικά επιβληθεί η νέα επιχειρησιακή σύμβαση ένας εργαζόμενος με 25 χρόνια υπηρεσία θα λαμβάνει καθαρό μισθό λίγο πιο πάνω από 600 ευρώ.

 

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή