Τρίκαλα: Ζημιές από το χιονιά σε επιχειρήσεις καταγράφει το Επιμελητήριο Reviewed by Momizat on . Την όσο το δυνατόν ταχύτερη καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν λόγω του παγετού και των χιονοπτώσεων των τελευταίων ημερών, ζητά από τους επιχειρηματίες το Επ Την όσο το δυνατόν ταχύτερη καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν λόγω του παγετού και των χιονοπτώσεων των τελευταίων ημερών, ζητά από τους επιχειρηματίες το Επ Rating: 0

Τρίκαλα: Ζημιές από το χιονιά σε επιχειρήσεις καταγράφει το Επιμελητήριο

Τρίκαλα: Ζημιές από το χιονιά σε επιχειρήσεις καταγράφει το Επιμελητήριο

Την όσο το δυνατόν ταχύτερη καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν λόγω του παγετού και των χιονοπτώσεων των τελευταίων ημερών, ζητά από τους επιχειρηματίες το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος επισημαίνει την “ανάγκη να καταγραφούν άμεσα και να κοστολογηθούν, σε πρώτο στάδιο, οι ζημιές της κακοκαιρίας, έτσι ώστε να διεκδικηθούν αποζημιώσεις από την πολιτεία…”. Αναγκαία, σύμφωνα με τον κ. Γιαγιάκο, είναι “η σύνταξη σχετικής τεχνικής έκθεσης που θα τεκμηριώνει τις ζημιές, προκειμένου να ακολουθήσει αυτοψία αρμόδιας Επιτροπής…”. Πάντως, οι πρώτες οχλήσεις επιχειρηματιών αφορούν υποδομές και δίκτυα ύδρευσης ή αερίου καθώς και στέγαστρα ή μικρούς αποθηκευτικούς χώρους. Τα αιτήματα, δε, των επιχειρηματιών θα συγκεντρώνονται από αρμόδιους υπαλλήλους του Επιμελητηρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες θα απευθύνονται στο τηλέφωνο 24310-27493.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή