Τρίκαλα – Ηχηρή παραίτηση από το “Ποτάμι” , τα “βρόντηξε” ο Γιάννης Τζίκας Reviewed by Momizat on . Την παραίτηση του από το Ποτάμι κατέθεσε ο Γιάννης Τζίκας , ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και πρώτος σε αριθμό ψήφων υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες βουλευ Την παραίτηση του από το Ποτάμι κατέθεσε ο Γιάννης Τζίκας , ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και πρώτος σε αριθμό ψήφων υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες βουλευ Rating: 0

Τρίκαλα – Ηχηρή παραίτηση από το “Ποτάμι” , τα “βρόντηξε” ο Γιάννης Τζίκας

Τρίκαλα – Ηχηρή παραίτηση από το “Ποτάμι”  , τα “βρόντηξε” ο Γιάννης Τζίκας

Την παραίτηση του από το Ποτάμι κατέθεσε ο Γιάννης Τζίκας , ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και πρώτος σε αριθμό ψήφων υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. 

Ο  Γιάννης Τζίκας αφήνει αιχμές για την συμπεριφορά του κόμματος στις εξελίξεις που αντιμετωπίζει η χώρα τους τελευταίους μήνες, ενώ όπως υποστηρίζει ο ίδιος ” συμφωνώ απόλυτα με την φιλοσοφία του κόμματος όμως η διαχείριση των θεμάτων είναι ελλιπής ” . 

Η παραίτηση του Γιάννη Τζίκα θεωρείται πολύ σημαντική απώλεια για το ΠΟΤΑΜΙ δεδομένου ότι η  έννοια της πολιτικής ακεραιότητας ήταν εμφανής στην προσωπικότητα του και δεν είναι  διόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι Τρικαλινοί τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές. 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή