Τρίκαλα: Η έκπληξη ήρθε από τη ΔΗΜΑΡ Reviewed by Momizat on . Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ψηφοδέλτιο του συνασπισμού «Δημοκρατική Συμπαράταξη» (ΠαΣοΚ – ΔΗΜΑΡ) για το νομό Τρικάλων. Οπως ανακοίνωσε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ, αυτό διαμορφώθ Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ψηφοδέλτιο του συνασπισμού «Δημοκρατική Συμπαράταξη» (ΠαΣοΚ – ΔΗΜΑΡ) για το νομό Τρικάλων. Οπως ανακοίνωσε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ, αυτό διαμορφώθ Rating: 0

Τρίκαλα: Η έκπληξη ήρθε από τη ΔΗΜΑΡ

Τρίκαλα: Η έκπληξη ήρθε από τη ΔΗΜΑΡ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ψηφοδέλτιο του συνασπισμού «Δημοκρατική Συμπαράταξη» (ΠαΣοΚ – ΔΗΜΑΡ) για το νομό Τρικάλων. Οπως ανακοίνωσε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ, αυτό διαμορφώθηκε ως εξής:

Φαμίσης Κων/νος του Σωτηρίου – Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Τρικάλων – Επιχειρηματίας

Αναστασίου Φωτεινή του Θεόφιλου – Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας – Διδάκτωρ Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μπέκου – Μπαλτά Ευτυχία (Έφη) – Μαθηματικός – υπ. Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών

Μερεντίτης Άρης του Θωμά – Δικηγόρος

Κατσιάνης Αναστάσιος του Γεωργίου – Γεωπόνος – Επιχειρηματίας

Ηλιάδης Γεώργιος του Προκοπίου – Επιχειρηματίας

Τι σημαίνει αυτό; Οτι η κ. Αναστασίου λαμβάνει εξέχουσα θέση, ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, με τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο, σηματοδοτώντας την ουσία της συνεργασίας των δύο κομμάτων. Δηλαδή δείχνει αυτή η συμφωνία, που έγινε κεντρικά, ότι δίνεται βαρύτητα στην ίδια τη συνεργασία.
Και έχει ενδιαφέρον να δούμε, πόσο θα προχωρήσει στα Τρίκαλα η συνεργασία, αφού είναι η πατρίδα του παλιού προέδρου του κόμματος, του κ. Κουβέλη, που όμως δεν φαίνεται να μπόρεσε να διατηρήσει τις συμπάθειες που είχε και εντός πόλης, όσο όταν ήταν πρόεδρος….

Σχόλια (1)

 • Geo

  Με το γεγονός ότι το στελεχιακό δυναμικό που απέμεινε από τη ΔΗΜΑΡ είναι αμελητέο,

  ο μόνος λόγος σύμπραξης μου φαντάζει η διόλου ευκαταφρόνητη χρηματική αποζημίωση που δικαιούται η ΔΗΜΑΡ λόγω της εισόδου στη Βουλή το 2012.

  Τα λεφτά που δικαιούται δηλαδή η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη θα τα καρπωθεί η αμφιλεγόμενη ΔΗΜΑΡ του πατροκτόνου Θεοχαρόπουλου,( δηλαδή το ΠΑΣΟΚ), που αφού τον έκανε γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Γραμματέα του κόμματος, μόλις του έταξε εκλόγιμη θέση το ΠΑΣΟΚ στο επικρατείας τον πούλησε.

  Και αυτά με μυστικές συζητήσεις από διμήνου κρυφά από το κόμμα και με τη μισή ΚΕ να ψηφίζει υπερ.

  Όσο για την υποψήφια στα Τρίκαλα, πιο καιροσκόπος πεθαίνεις…

  Λιάνης, Κυρίτσης και υποστήριξη Σύριζα και τώρα..αναλώσιμη υποψήφια του ΠΑΣΟΚ.

  Μετά τις εκλογές οι “ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ” αυτοί θα ψάχνονται, εκτός από τον Θεοχαρόπουλο και κανά δυο άλλους που έκαναν τη συμφωνία με το αζημίωτο.

  Η χρηματοδότηση της ΔΗΜΑΡ αντί θέσεων..

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή