Τρίκαλα – Η κ Ντίνα Δήμα Αντιπρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on . Την κ Ντίνα Δήμα επέλεξε η Νέα Δημοκρατία να τεθεί ως επικεφαλής στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων . Πρώην πρόεδρος του εργατικού κέντρου και πρώην αντιδήμαρχος Την κ Ντίνα Δήμα επέλεξε η Νέα Δημοκρατία να τεθεί ως επικεφαλής στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων . Πρώην πρόεδρος του εργατικού κέντρου και πρώην αντιδήμαρχος Rating: 0

Τρίκαλα – Η κ Ντίνα Δήμα Αντιπρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων

Τρίκαλα – Η κ Ντίνα Δήμα Αντιπρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων

Την κ Ντίνα Δήμα επέλεξε η Νέα Δημοκρατία να τεθεί ως επικεφαλής στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων . Πρώην πρόεδρος του εργατικού κέντρου και πρώην αντιδήμαρχος [δεν εξελέγη στις τελευταίες εκλογές ] η κ. Δήμα θεωρείται χαμηλών τόνων και αναλαμβάνει να συνεχίσει την “κληρονομιά” που της αφήνει ο κατά κοινή ομολογία πετυχημένος Παναγιώτης Ραχιώτης με το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε αυτά τα χρόνια .

Μια φωτογραφία με λίγες λέξεις

Ο συμπολίτης οφθαλμίατρος Νίκος Σακκάς ο οποίος ήταν το ακλόνητο φαβορί για επικεφαλής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας τελικά θα συμμετάσχει ως Μέλος του Δ.Σ. αφού η συμμετοχή του ήταν αδύνατη αφού για την προεδρία υπάρχει ασυμβίβαστο ενώ για το Χρονίων Παθήσεων έπρεπε να διακόψει τη συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ. Ο Νίκος Σακκάς ανήκει στη γενιά των ανώτερων στελεχών στον τομέα της υγείας με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας.

Ο κ Παναγιώτης Ραχιώτης , ένας άνθρωπος που επιτέλεσε σπουδαίο έργο στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων και μάλιστα χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακά τρικ .

Σχόλια (1)

  • Chris

    Πρόκοψε σαν πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και για αυτό την βόλεψε ο Κούλης και ο έξυπνος Δήμαρχος . Το μέσον καλά κρατεί ! Καληνύχτα Ελλάδα

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή