"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.2 C
Trikala

Τρίκαλα : Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρώτη ημέρα της νέας σχολικής περιόδου η αυριανή. Τα σχολεία της  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη κανονικά . Σε όλες τις σχολικές μονάδες θα γίνουν οι αγιασμοί και θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές. Στην περιοχή Φαρκαδόνας,  τα μαθήματα του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου Φαρκαδόνας θα γίνουν στο Λύκειο Φαρκαδόνας. Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων θα μεταφέρονται καθημερινά με λεωφορεία  στην Οιχαλία,   ενώ τα νήπια του Πετροπόρου και της Φαρκαδονας θα μεταφέρονται στους Ταξιάρχες και την Κρήνη, αντίστοιχα. 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 τα σχολεία θα
ανοίξουν για την κανονική και επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024. 
Μετά το πέρας της κατάστασης ετοιμότητας στην οποία βρέθηκε ο Δήμος Τρικκαίων για το προηγούμενο τριήμερο, τα σχολεία ανοίγουν για να υποδεχθούν μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς.

Ο Δήμος Τρικκαίων μερίμνησε για την καθαριότητα στις αυλές ήδη πριν την έλευση του νέου κύματος κακοκαιρίας, ενώ έγιναν και παρεμβάσεις – συντηρήσεις – επισκευές, όπου αυτές ήταν απαραίτητες.

Σε σχολεία που βρίσκονται σε χωριά με μέγιστη καταστροφή, έγιναν παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Επίσης, ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε τη διαδικασία καταγραφής των μεσοπρόθεσμων παρεμβάσεων που απαιτούνται σε υποδομές των διδακτηρίων.
Καλή σχολική χρονιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης