"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Κινηματική διαμαρτυρία της Λαϊκής Ενότητας στα γραφεία του ΠΕΔΥ για το ασφαλιστικό

lafarm

Σχετικά άρθρα

diafora 1 2 043

 

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΠΕΔΥ , στα Τρίκαλα , πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ,  στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας.

diafora 1 2 048

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, μέλη της ΛΑΕ ανέβηκαν με σκάλα στο παράθυρο του 2ου ορόφου  και ανήρτησαν πανό με σύνθημα κατά των βάρβαρων αιμοσταγών πολιτικών, οι οποίες εφαρμόζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης .

diafora 1 2 044

<< Κάναμε αυτή την κίνηση, ως μια κινηματική ενέργεια διαμαρτυρίας, απέναντι στη βαρβαρότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την παραδομένη πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης και του μνημονιακού πολιτικού μπλοκ¨>> ανέφερε ο Δημήτρης Παπαθανασίου . <<Δυστυχώς, η  Κυβέρνηση – είπε ο Δημήτρης Κάβουρας –  αποκτά όλο και περισσότερο, την όψη μιας πολιτικά εγκληματικής οργάνωσης>>.

Ο ελληνικός λαός τόνισε ο Δημήτρης Καπέλας  πρέπει να ανατρέψει αυτές τις πολιτικές, μπορεί να τις ανατρέψει και είμαστε βέβαιοι ότι θα τις ανατρέψει.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παιδιά μην είστε τόσο κινηματικοί, γιατί θα μας πιάσει ίλλιγος….
    Να σας ρωτήσω όμως και κάτι… Η Ευρωπαϊκή Ένωση φέτος έγινε βάρβαρη; Πέρυσι τέτοιο καιρό που ήμασταν στο ΣΥΡΙΖΑ φυσούσε αέρας αλλαγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Και ‘σεις φυσούσατε όλοι μαζί για να δυναμώσει; Τι έγινε αυτός ο αέρας βρε παιδιά; Έγινε κοπανιστός;
    Φλομώσατε τον κόσμο με ψεύτικη ελπίδα και δηθεν περίφανη διαπραγμάτευση πέρυσι όταν ήσασταν ακόμη στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα που σας έπιασε ο κινηματικός οίστρος…
    Μια ζωή στο παραμύθι είστε….
    Άκου.. κινηματική διαμαρτυρία 7-8 άτομα… και ‘γω που ήξερα ότι κίνημα σημαίνει μάζες σε κίνηση
    Με σας θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης