Τρίκαλα – Κι αυτούς που φεύγουν κι αυτούς που μένουν …οι μοίρες μ’ απονιά πάντα τους δέρνουν Reviewed by Momizat on . Αν τελικά το εκλογοδικείο αποφανθεί ότι χάνουν την έδρα τους οι βουλευτές  οι οποίοι έχουν εμπλοκή με το δημόσιο λόγω των συμβάσεων που είχαν με τον ΕΟΠΠΥ [ για Αν τελικά το εκλογοδικείο αποφανθεί ότι χάνουν την έδρα τους οι βουλευτές  οι οποίοι έχουν εμπλοκή με το δημόσιο λόγω των συμβάσεων που είχαν με τον ΕΟΠΠΥ [ για Rating: 0

Τρίκαλα – Κι αυτούς που φεύγουν κι αυτούς που μένουν …οι μοίρες μ’ απονιά πάντα τους δέρνουν

Τρίκαλα – Κι αυτούς που φεύγουν κι αυτούς που μένουν …οι μοίρες μ’ απονιά πάντα τους δέρνουν

Αν τελικά το εκλογοδικείο αποφανθεί ότι χάνουν την έδρα τους οι βουλευτές  οι οποίοι έχουν εμπλοκή με το δημόσιο λόγω των συμβάσεων που είχαν με τον ΕΟΠΠΥ [ γιατροί και φαρμακοποιοί ] τότε και στα Τρίκαλα θα υπάρξει κενωθείσα βουλευτική έδρα αφού μεταξύ των ανωτέρω βρίσκεται και ο Χρήστος Σιμορέλης.

Στην περίπτωση αυτή θα κληθεί να καλύψει την έδρα ο Γιώργος Παπασίμος ο οποίος στην τελική κατάταξη κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα στο Ν. Τρικάλων.

Ο Γιώργος Παπασίμος ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί από τον Σύριζα και αυτό φαίνεται ολοκάθαρα από την αρθρογραφία του .

Το πιθανό θα ήταν να αποδεχτεί την κάλυψη της έδρας και την ίδια ώρα να ανεξαρτοποιηθεί μέ ότι σημαίνει για την πλειοψηφία των 153 των Συριζα-ΑΝΕΛ.

Μη αποδοχή εκ μέρους του Γιώργου Παπασίμου σημαίνει ότι έρχεται η σειρά του γνωστού συμπολίτη πολιτικού μηχανικού Θανάση Ευαγγελόπουλου ο οποίος και αυτός κρατά αποστάσεις από την πολιτική του Σύριζα με τον οποίο πολιτεύτηκε στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση .

Την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο κατέλαβε η κ  Βίκυ Πρινάρη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή