Τρίκαλα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της πόλης για την διέλευση της Αμάλ Reviewed by Momizat on . Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ανακοινώνεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας αυτοκινήτων σε δρόμους της πόλης των Τρικάλων, λόγω των πολιτιστικών εκδηλώσ Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ανακοινώνεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας αυτοκινήτων σε δρόμους της πόλης των Τρικάλων, λόγω των πολιτιστικών εκδηλώσ Rating: 0

Τρίκαλα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της πόλης για την διέλευση της Αμάλ

Τρίκαλα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή  στο κέντρο της πόλης για την διέλευση της Αμάλ

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ανακοινώνεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας αυτοκινήτων σε δρόμους της πόλης των Τρικάλων, λόγω των πολιτιστικών εκδηλώσεων “The Walk – Το Ταξίδι / Η μικρή AΜAL”, την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021. 

Συγκεκριμένα: 

έχει αποφασισθεί η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για την ημέρα Κυριακή 29/08/2021 και από ώρα 17:20΄ έως και 18:30΄, στις κάτωθι οδούς και σημεία διέλευσης οχημάτων του δήμου Τρικκαίων:

Όθωνος και ειδικότερα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου (Γέφυρα Γκίκα) και Ασκληπιού (Κεντρική πεζογέφυρα) 

Κανούτα και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Κοραή

– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

– Η ισχύς της παρούσας στην εδαφική δικαιοδοσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, άρχεται από τη δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ.

– Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

– Η εκτέλεση της παρούσης ανατίθεται στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή