Τρίκαλα – Λουκέτο βάζουν τα εμπορικά την Κυριακή Reviewed by Momizat on . Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, που κήρυξαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των μικρομεσαίων ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ, ενάντια στη ψήφιση του ασφαλιστικού, με καθολικό κ Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, που κήρυξαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των μικρομεσαίων ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ, ενάντια στη ψήφιση του ασφαλιστικού, με καθολικό κ Rating: 0

Τρίκαλα – Λουκέτο βάζουν τα εμπορικά την Κυριακή

Τρίκαλα – Λουκέτο βάζουν τα εμπορικά την Κυριακή

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, που κήρυξαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των μικρομεσαίων ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ, ενάντια στη ψήφιση του ασφαλιστικού, με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή 8 Μαΐου, καλεί η διοίκηση του Εμπορικού συλλόγου  Τρικάλων τα μέλη της .

” Με τις συγκεκριμένες διαδικασίες fast track, η κυβέρνηση, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΣΛ, επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο, προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσει έτσι τις αντιδράσεις.

Οι οργανώσεις μας, ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ, με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, όλους τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφασίσε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα δυνάμει του ν. 4177/2013.

Πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου «Λερναίας Ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρησή του σε λειτουργία”.

Σημειώνεται ότι μεθαύριο τη Κυριακή τα καταστήματα επρόκειτο να ήταν ανοιχτά λόγω των εαρινών εκπτώσεων.

Σχόλια (1)

  • cyriak Papasissis

    Ας τελειωνουμε με αυτο το παραμυθι με τους λεγομενους αναισχυντα ” εταιρους”. Ειμαστε χωρα υπο Κατοχην , χωρις στρατους Κατοχης , αλλα μονον Κατοχικη κυβερνηση , που κυβερνα οσον καιρο ΕΜΕΙΣ τους ανεχομαστε. Το Διευθυντηριο που διοικει την ΕΕ δεν εχει να κανει σε τιποτα με ολα αυτα τα ιδεωδη , τροφη πνευματικη για αφελεις , που προωθουν , περι αλληλεγγυης , αδελφοσυνης , κοινης αναπτυξης , συγκλισης , κ.α.. Ειναι στυγνη απομυζηση πορων, καταληστευση των πολιτων , συρρικνωση-καταστροφη της μεσαιας ταξης ως ανεξαρτητου φορεα κουλτουρας και πνευματικης στασης , υποταγη των πληβειων μειωμενης μορφωσης που θα απομεινουν , και εκμεταλλευση τους ωστε να αποκομισθει συσσωρευση πλουτου στην Ελιτ των ελαχιστοτατων. Επιστροφη δηλαδη περιπου στην εποχη του Μοτσαρτ , 1760. Με συγχρονα ενδυματα και μανδυα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ????

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή