"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τρίκαλα – Μάθανε ότι ψηφίζουμε, πλάκωσαν και… οι Ρομά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παραμονή εκλογών της δεύτερης Κυριακής και Σακκάς με τον Μιχαλάκη πανηγύριζαν προκαταβολικά με τους “Βασιλιάδες” των Ρομά στα Τρίκαλα στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ. 

 

Όταν όμως την Κυριακή άνοιξαν οι κάλπες , διαπίστωσαν  ότι ψήφισαν τον Αγοραστό 360 λιγότεροι Ρομά σε σχέση με την πρώτη Κυριακή. Αυτά δηλώνει ο ανεπανάληπτος Μιχάλης Ταμήλος. 

Oι avant garde της Νέας Δημοκρατίας και δηλωμένοι υποστηρικτές του κυρίου Αγοραστού, οι κύριοι Σακκάς, Παπαστεργίου και Μιχαλάκης με τους Ρομά των Τρικάλων. Καπάκι, σε ιντερνερνετικό μέσο και ο Διαμεσολαβητής του Δ.Τρικκαίων για τους Ρομά στο Κηπάκι με ανάρτηση του δήλωσε οτι στηρίζει Αγοραστό. Κάτι δεν πήγε καλά και εκεί. Σε σχέση με την πρώτη Κυριακή 360 ψήφους λιγότερες ο κύριος Αγοραστός. Σε αυτά τα γνωστά «παζάρια» ξέρουμε πάντα ποιος είναι ο χαμένος. Κατά καιρούς την έχουμε όλοι πατήσει….Τι όχι; Ε, μεταξύ μας τώρα, ας παραδεχτούμε και κάποια πράγματα, είτε μας συμφέρουν είτε όχι και μας στεναχωρούν. Έτσι είναι…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτού του είδους τα παζάρια είναι πολύ θλιβερά….όμως οι ενδιαφερόμενοι για ψήφο πρέπει να είναι αφελέστατοι αν δεν ξέρουν ότι οι Ρομά είναι άπιαστοι και star ✨ στα παζάρια …. γι’ αυτό καλά να πάθουν!!

  2. Οι Ρομά τα παίρνουν από όλους και στο τέλους ψηφίζουν όποιος πληρώνει περισσότερα… υπάρχουν υποψήφιοι που τα κλαίνε ακόμη τα λεφτά τους,γιατί και τα ακούμπησαν και δεν πήρανε ψήφους..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης