Τρίκαλα – Μαγνησία, συνεργασία για την υγεία Reviewed by Momizat on . Συνάντηση εργασίας και επισκέψεις σε αρμόδιες επί θεμάτων δημόσιας υγείας υπηρεσίες, είχε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης, Δωροθέα Κολυνδρίνη με τον Αντιπερ Συνάντηση εργασίας και επισκέψεις σε αρμόδιες επί θεμάτων δημόσιας υγείας υπηρεσίες, είχε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης, Δωροθέα Κολυνδρίνη με τον Αντιπερ Rating: 0

Τρίκαλα – Μαγνησία, συνεργασία για την υγεία

Τρίκαλα – Μαγνησία, συνεργασία για την υγεία

Συνάντηση εργασίας και επισκέψεις σε αρμόδιες επί θεμάτων δημόσιας υγείας υπηρεσίες, είχε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης, Δωροθέα Κολυνδρίνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας, Δημόσιας Υγείας, Μεταφορών κι Επικοινωνιών, Γιώργο Τσίγκα που κατέφτασε από τα Τρίκαλα, με στόχο να συντονιστούν ενέργειες πανθεσσαλικής αντιμετώπισης των ζητημάτων δημόσιας υγείας.
Αρχικά, επισκέφτηκαν από κοινού τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας όπου συζήτησαν με το διευθυντή κ. Ζαρίφη τρέχοντα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία, όπως τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, ο αντικαπνιστικός νόμος, η κουπουνοκτονία και η ανεπάρκεια σε εμβόλια.
Ακολούθως, επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Βόλου όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του, κκ. Κώστα Καραμπάτσα και Χαράλαμπο Μπαλλή, καθώς και με τη Διευθύντρια Διοικητικού κ. Κάρτου, προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη των έργων των ενταγμένων στο ΕΣΠΑ που αφορούν το Νοσοκομείο. Διαπιστώθηκε η ομαλή κι εντός χρονοδιαγράμματος πορεία τους, χάρη και στις προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου, παράλληλα με την αντιμετώπιση άλλων καίριων ζητημάτων, όπως πχ. η ανεπάρκεια σε εμβόλια. Η κ. Κολυνδρίνη μετέφερε στην Διοίκηση του Νοσοκομείου το αίτημα πολλών εθελοντικών οργανώσεων με δράση τους τον τομέα υγείας σχετικά με την επίλυση του θέματος λειτουργίας ξενώνα, όπου θα μπορούν να φιλοξενούνται οι συνοδοί ασθενών, αίτημα που προέκυψε έντονα από τη σύσκεψη με όλες τις εθελοντικές οργανώσεις του νομού που πραγματοποιήθηκε από την Αντιπεριφέρεια την περασμένη Πέμπτη. Η κ. Κολυνδρίνη έλαβε τη διαβεβαίωση ότι αυτό το αίτημα αντιμετωπίζεται θετικά και δρομολογούνται οι κατάλληλες ενέργειες.
Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης δέχτηκε την επίσκεψη του Δημάρχου Αλμυρού Ευάγγ. Χατζηκυριάκου με τον οποίο συζήτησαν για την πορεία των έργων των ενταγμένων στο ΕΣΠΑ που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Αλμυρού, και τα οποία βρίσκονται στην τελική φάση της τοποθέτησης των αναδόχων. Συζητήθηκαν ακόμη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος όπως διαπιστώθηκαν και από την ίδια την Αντιπεριφερειάρχη κατά τις επιτόπου επισκέψεις της στην περιοχή του Αλμυρού τις προηγούμενες ημέρες.

(Πηγή myvolos.net)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή