Τρίκαλα – Μαζικές κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς Reviewed by Momizat on . Όλα δείχνουν, ότι αυτό το φθινόπωρο, θα δούμε πράγματα που δεν τα έχουμε ξαναδεί. Καθώς από τον Ιούλιο τα έσοδα έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν υστέρηση, από τον Όλα δείχνουν, ότι αυτό το φθινόπωρο, θα δούμε πράγματα που δεν τα έχουμε ξαναδεί. Καθώς από τον Ιούλιο τα έσοδα έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν υστέρηση, από τον Rating: 0

Τρίκαλα – Μαζικές κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Τρίκαλα –  Μαζικές κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Όλα δείχνουν, ότι αυτό το φθινόπωρο, θα δούμε πράγματα που δεν τα έχουμε ξαναδεί. Καθώς από τον Ιούλιο τα έσοδα έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν υστέρηση, από τον Σεπτέμβριο προβλέπεται πραγματική σφαγή.

Στα Τρίκαλα  σε  καθημερινή βάση συνεχίζεται η αποστολή  από την εφορία Τρικάλων στις τράπεζες εντολών για   κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών  .

Το μείγμα γίνεται πλέον εκρηκτικό αφού σύμφωνα με τα στοιχεία μέχρι σήμερα η Εφορία Τρικάλων έχει κατασχέσει περισσότερους από 13.000  τραπεζικούς λογαριασμούς και αν προσθέσουμε το «μπλόκο» 4.218 τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών του δήμου πριν από ένα χρόνο περίπου , τους 2.000 τραπεζικούς λογαριασμούς πάλι από τον Δήμο  προηγούμενα χρόνια  αλλά και τις κατασχέσεις 200 περίπου λογαριασμών από το ΙΚΑ ενώ τραπεζικούς λογαριασμούς «κλειδώνει¨και ο ΟΑΕΕ . 

Έτσι αν έχετε οφειλές στο Δημόσιο, οποιοδήποτε ποσό υπάρχει στον λογαριασμό σας, πέρα από το ακατάσχετο όριο, θα κατάσχεται αυτομάτως.

Το φαινόμενο διογκώνεται  και τα σχετικά περιστατικά αυξάνονται καθημερινά. ΄

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή