Τρίκαλα – Μα όλα θέατρο είναι ; Reviewed by Momizat on . Από το φθινόπωρο του 2016,η Αλβανική αστυνομία χρησιμοποιεί 11 ηλεκτροκίνητα περιπολικά(βλέπε enikonomia,gr). Ο υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, μιλώντας για Από το φθινόπωρο του 2016,η Αλβανική αστυνομία χρησιμοποιεί 11 ηλεκτροκίνητα περιπολικά(βλέπε enikonomia,gr). Ο υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, μιλώντας για Rating: 0

Τρίκαλα – Μα όλα θέατρο είναι ;

Τρίκαλα – Μα όλα θέατρο είναι ;

Από το φθινόπωρο του 2016,η Αλβανική αστυνομία χρησιμοποιεί 11 ηλεκτροκίνητα περιπολικά(βλέπε enikonomia,gr).

Ο υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, μιλώντας για τη σημασία της πράσινης ενέργειας, δήλωσε ότι “η Αλβανία είναι η μόνη χώρα στην περιοχή και μία από τα 5 στην Ευρώπη, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα”.

“Αυτά τα περιπολικά δεν χρησιμοποιούν ούτε σταγόνα καυσίμων. Φορτώνουν σε απλή πρίζα και τα έξοδα τους είναι ασήμαντα, λιγότερο από το κόστος ενός καφέ την ημέρα. Τα αυτοκίνητα αυτά ξοδεύουν μόνο 1 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα. Ενώ ένα κανονικό αυτοκίνητο της αστυνομίας στα 100 χιλιόμετρα ξοδεύει 25 ευρώ”, είπε.

Να σημειωθεί, ότι πρόκειται για τα πρώτα 11 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μάρκας “wolksvagen” και οι αρχές ανακοίνωσαν ότι αποσκοπούν, βήμα- βήμα, να αντικαταστήσουν το σύνολο του στόλου των αυτοκινήτων της αστυνομίας με τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας .

Παρ`όλα αυτά σύμφωνα με τα τζουκ μποξ των Τρικάλων και τα παπαγαλάκια των Αθηνών,τα Τρίκαλα για μια άλλη φορά πρωτοπορούν.
Κι όλα αυτά, με μία αντιπολίτευση στο Δήμο Τρικκαίων,που η σιωπή και η πλήρη ανυπαρξία της,ακόμη και σε μείζονα ζητήματα, όπως του σκανδάλου(1 εκατ ευρώ) της γέφυρας Καλατράβα είναι σαφώς ύποπτη.
Φυσάει Ανάποδα
(αφού δεν φυσάει κόντρα , δεν φυσάει Λάπας , δεν φυσάει Καίκης , δεν φυσάει  Δ. Χατζηγάκης , δεν φυσάει Γ. Μητσιούλης , αφού δεν φυσάει τίποτα  ).

Σχόλια (2)

 • Τι Κοζάνη τι Λωζάνη !

  Εντελώς τυχαία ο Δήμος Κοζάνη αγόρασε 3 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και σε συνεργασία με τα ΤΕΙ εγκατέστησε 8 ηλιακούς – ηλεκτρικούς σταθμούς για φόρτηση !
  Σίγουρα δεν μιλάμε για έργο, σίγουρα δεν λύθηκαν τα καθημερινά καθώτι λεφτά δεν υπάρχουν, τα αναζητάμε με όποιον τρόπο .
  Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα !

  Απάντηση
 • Εντελώς τυχαία

  Εντελώς τυχαία ο Δήμος Κοζάνη αγόρασε 3 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και σε συνεργασία με τα ΤΕΙ εγκατέστησε 8 ηλιακούς – ηλεκτρικούς σταθμούς για φόρτιση !

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή