"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Τρίκαλα – Μεγάλες ελλείψεις σε αντικαρκινικά και φάρμακα υψηλού κόστους στον ΕΟΠΥΥ – Απίστευτη ταλαιπωρία σε αρρώστους και συγγενείς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα Τρίκαλα η ταλαιπωρία των καρκινοπαθών και όχι μόνο είναι απίστευτη, καθώς οι ασθενείς δεν μπορούν πλέον να προμηθεύονται φάρμακα από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ.

Στην πολύπαθη δημόσια Υγεία της περιοχής μας , υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα υψηλού κόστους στο φαρμακείο ΕΟΠΥΥ.

Πρόκειται για καρκινοπαθείς,μεταμοσχευμένους, πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας, ψωρίαση, ενεργής ηπατίτιδες και άλλες ασθένειες.

Οι ασθενείς έχουν να πάρουν τα φάρμακα τους από τις 11 Δεκεμβρίου ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τοπική υπηρεσία έχει στείλει κανονικά όλες τις συνταγές στα κεντρικά του ΕΟΠΥΥ.

 Υπάρχει θέμα υποβάθμισης της φαρμακευτικής περίθαλψης και θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα οι πολιτικοί και οι λειτουργοί της δημόσιας υγείας του τόπου μας για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.


3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η Ελλάδα δεν είχε πότε νεοφιλελευθερισμό ή φιλελεύθερη οικονομιία. Κρατισμό είχε που την χρεωκόπησε και αν είχε παει στην δραχμή του 2015, δεν είχε καθυστερήσεις στην εισαγωγή φαρμάκων αλλά ελλείψεις…

  1. Η υποκρισία και η φαυλότητα των νεοφιλελεύθερων, δεξιών αστών, που είναι διαπρυσιοι κήρυκες του καπιταλισμού, της ελεύθερης αγοράς και εναντίον του κράτους, είναι ότι πληρώνονται από αυτο το κράτος που διαχειρίζονται. Βουλευτές, υπουργοί, δήμαρχοι, περιφερειάρχες, διορισμένα υψηλόβαθμα στελεχη σε κρατικά καίρια πόστα αναξιοκρατικα και χωρίς πτυχία, εργολάβοι, βιομήχανοι με κρατικά πακέτα επενδύσεων και αναπτυξιακά προγράμματα με δάνεια κρατικών εγγυήσεων, καναλάρχες, κλινικαρχες, εφοπλιστές και τραπεζίτες με φοροαπαλλαγές και ανακεφαλαιοποιησεις , πλιάτσικο στα ασφαλιστικά ταμεία, όλα χρήματα από τον κρατικό κορβανα και τον κόπο του λαού. Συνεπώς, που να περισσέψει χρήμα για φάρμακα, νοσοκομεία , Υγεία, παιδεία κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης