Τρίκαλα – Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα : «Διαλειμματική νηστεία & αποφυγή νόσων» Reviewed by Momizat on . Το έργο του Δημήτρη Κουρέτα έχει πλέον βγει εκτός συνόρων και πρόσφατα βρήκε τη θέση του στην Παγκόσμια Ακαδημία Επιστημών ανάμεσα σε νομπελίστες και επιστήμονε Το έργο του Δημήτρη Κουρέτα έχει πλέον βγει εκτός συνόρων και πρόσφατα βρήκε τη θέση του στην Παγκόσμια Ακαδημία Επιστημών ανάμεσα σε νομπελίστες και επιστήμονε Rating: 0

Τρίκαλα – Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα : «Διαλειμματική νηστεία & αποφυγή νόσων»

Τρίκαλα – Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα : «Διαλειμματική νηστεία & αποφυγή νόσων»

Το έργο του Δημήτρη Κουρέτα έχει πλέον βγει εκτός συνόρων και πρόσφατα βρήκε τη θέση του στην Παγκόσμια Ακαδημία Επιστημών ανάμεσα σε νομπελίστες και επιστήμονες διεθνών προδιαγραφών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα κάθονται

Στο μουσείο Τσιτσάνη ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “διαλειμματική νηστεία και η αποφυγή νόσων ” .

Όπως τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας :
“Διαλειμματική” νηστεία, δηλαδή το να στερούμαστε την τροφή για κάποιες ώρες της ημέρας ή κάποιες ημέρες της εβδομάδας, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που λέμε περιορισμό θερμίδων μέσα στην ημέρα κατά 20 ή 30%.
Η ηθελημένη στέρηση τροφής στην εποχή μας (νηστεία) μιμείται την έλλειψη τροφής που αντιμετώπιζε ο άνθρωπος παλιά και τον βοηθά σήμερα να πλησιάσει πιο κοντά σε βιολογικές καταστάσεις που κάποτε του ήταν οικείες και τον βοηθούσαν να είναι υγιής. ”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή