Τρίκαλα – Με μεγάλη επιτυχία η εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Reviewed by Momizat on . Στο εορταστικό πνεύμα των ημερών η συναυλία  που συνδιοργάνωσαν  ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων . Η μεγάλη εορταστική συναυλία πραγματ Στο εορταστικό πνεύμα των ημερών η συναυλία  που συνδιοργάνωσαν  ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων . Η μεγάλη εορταστική συναυλία πραγματ Rating: 0

Τρίκαλα – Με μεγάλη επιτυχία η εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας

Τρίκαλα – Με μεγάλη επιτυχία η εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας

Στο εορταστικό πνεύμα των ημερών η συναυλία  που συνδιοργάνωσαν  ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων .

Η μεγάλη εορταστική συναυλία πραγματοποιήθηκε  στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων (ΣΟΝΤ).

Στην  εορταστική συναυλία η Ορχήστρα ερμήνευσε  έργα σύγχρονου, Χριστουγεννιάτικου και κλασικού ρεπερτορίου με σολίστ δύο νέους ταλαντούχους τη Φωτεινή Αννοπούλου στο τραγούδι και τον Νίκο Παππά στο πιάνο.

Τη μουσική διεύθυνση έχουν δύο καταξιωμένοι στο χώρο της Μουσικής, ο Χρήστος Κτιστάκης μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας και Δημήτρης Κτιστάκης συνεργαζόμενος μαέστρος με τη χορωδία της ΕΡΤ και καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή