"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τρίκαλα: Μουσικές αλληλεγγύης με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γιώργο Μουζάκη θα είναι η συναυλία της περίφημης Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 10 Ιουνίου στα Τρίκαλα, εμφάνιση ή οποία θα συνοδευτεί με μία παράλληλη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Για την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, έχουν συμπράξει ο Δήμος Τρικκαίων, η Περιφερειακή Ενότητα, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct, η εθελοντική οργάνωση Ελασσονιτών Δίκτυο “Περραιβία” και η “Πράσινη Κιβωτός”. Με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, οι διοργανωτές καλούς τους πολίτες να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα ελληνικών επιχειρήσεων για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

 

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού αποτελείται από 35 μουσικούς και φέρνει μαζί της εξαιρετικούς ερμηνευτές – σολίστες, όπως τη λυρική υψίφωνο Ευδοκία Μωϋσίδου, τον τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, την Πέννυ Μπαλτατζή, τον Γιώργο Μπελίρη και τον Σωτήρη Γραμματικό, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Γεώργιου Τσιλιμπάρη, πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα παρουσιάσουν η ηθοποιός Δήμητρα Κυρατσούδη και ο Γιώργος Μπελίδης, ενώ την χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης έχουν ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων, η Σχολή Χορού “Τρίκκη” όπως και η Σχολή “Let’s Dance”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης