Τρίκαλα – “Μπλόκο” από ιδιώτη στη συνέχιση των εργασιών του αυτοκινητόδρομου Ε 64 στην περιοχή των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τέσσερις περίπου μήνες πριν την παράδοση του τμήματος Τρίκαλα - Ξυνιάδα του αυτοκινητόδρομου Ε 65 ένα νέο πρόβλημα έρχεται να "μπλοκάρει" τις εργασίες στην περι Τέσσερις περίπου μήνες πριν την παράδοση του τμήματος Τρίκαλα - Ξυνιάδα του αυτοκινητόδρομου Ε 65 ένα νέο πρόβλημα έρχεται να "μπλοκάρει" τις εργασίες στην περι Rating: 0

Τρίκαλα – “Μπλόκο” από ιδιώτη στη συνέχιση των εργασιών του αυτοκινητόδρομου Ε 64 στην περιοχή των Τρικάλων

Τρίκαλα – “Μπλόκο” από ιδιώτη στη συνέχιση των εργασιών του αυτοκινητόδρομου Ε 64 στην περιοχή των Τρικάλων

Τέσσερις περίπου μήνες πριν την παράδοση του τμήματος Τρίκαλα – Ξυνιάδα του αυτοκινητόδρομου Ε 65 ένα νέο πρόβλημα έρχεται να “μπλοκάρει” τις εργασίες στην περιοχή των Τρικάλων.

Ενώ όλοι πίστευαν ότι τα προβλήματα με τις απαλλοτριώσεις είχαν επιλυθεί αφού τα χρήματα εδώ και καιρό κατατέθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ,  εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με την παράδοση της γης στην περιοχή των Τρικάλων .

Συγκεκριμένα  , στην περιοχή κοντά στη γέφυρα Μεγαλοχωρίου ιδιώτης δεν αποδέχεται – ως είχε υποχρέωση – την πρόταση της εταιρείας και με ένσταση  που κατέθεσε ο δικηγόρος του “μπλοκάρει” την συνέχιση των εργασιών του αυτοκινητόδρομου.

Η λύση θα δοθεί τώρα στις δικαστικές αίθουσες ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι από την γέφυρα Πηνειού [ περιοχή Σερβωτών ] μέχρι και πιο πέρα από τη γέφυρα Μεγαλοχωρίου τα ζητήματα των απαλλοτριώσεων έχουν επιλυθεί εδώ και αρκετό καιρό. 

e 65

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή