Τρίκαλα – Νέα εξαιρετική διάκριση για τον Νικόλα Παππά Reviewed by Momizat on . Ακόμη μια τιμητική διάκριση για τον δικό μας Νικόλα Παππά επιβεβαιώνει  ξανά το εξαιρετικό του ταλέντο. Αυτή τη φορά   με  ρεσιτάλ που θα πραγματοποιήσει στην Ε Ακόμη μια τιμητική διάκριση για τον δικό μας Νικόλα Παππά επιβεβαιώνει  ξανά το εξαιρετικό του ταλέντο. Αυτή τη φορά   με  ρεσιτάλ που θα πραγματοποιήσει στην Ε Rating: 0

Τρίκαλα – Νέα εξαιρετική διάκριση για τον Νικόλα Παππά

Τρίκαλα – Νέα εξαιρετική διάκριση για τον Νικόλα Παππά

Ακόμη μια τιμητική διάκριση για τον δικό μας Νικόλα Παππά επιβεβαιώνει  ξανά το εξαιρετικό του ταλέντο.

Αυτή τη φορά   με  ρεσιτάλ που θα πραγματοποιήσει στην Εναλλακτική  Σκηνή Εθνικής  Λυρικής  Σκηνής του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πιάνου 2018, στις 6, 7, 13, 20, 21, 24, 25 Νοεμβρίου 2018,   θα πραγματοποιηθούν  ρεσιτάλ  από διακεκριμένους  σολίστ με διεθνή σταδιοδρομία, και   ρεσιτάλ   ορισμένων  ανερχόμενων σολίστ, οι οποίοι προτάθηκαν, αφού  επιλέχτηκαν  κάτω από πολύ  αυστηρές  διαδικασίες  και   κατόπιν ακρόασης που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2018.

Ο δικός μας Νικόλας  ήταν ένας από αυτούς  και έτσι τις επόμενες ημέρες  θα αφήσει για λιγάκι το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας  και το δύσκολο πρόγραμμα σπουδών του  για να ταξιδέψει στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιήσει το ρεσιτάλ του στις 13 Νοεμβρίου.

Μπράβο Νικόλα  για ακόμη μια φορά και καλή επιτυχία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή