Τρίκαλα – Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου Reviewed by Momizat on . Παραμονή της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 σήμερα και όλα τα σχολεία των Τρικάλων πραγματοποίησαν τις γιορταστικές τους εκδηλώσεις. Από την καθιε Παραμονή της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 σήμερα και όλα τα σχολεία των Τρικάλων πραγματοποίησαν τις γιορταστικές τους εκδηλώσεις. Από την καθιε Rating: 0

Τρίκαλα – Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Τρίκαλα – Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Παραμονή της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 σήμερα και όλα τα σχολεία των Τρικάλων πραγματοποίησαν τις γιορταστικές τους εκδηλώσεις.
Από την καθιερωμένη απαγγελία ποιημάτων έως τα μικρά θεατρικά και τα τραγούδια, όλες οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν μνήμες από το έπος του 1940 με τα μηνύματα που δόθηκαν από τους προγόνους μας και αποτελούν παρακαταθήκη για το Έθνος μας. 

Το πρωί στο Μνημείο των Ηρώων πραγματοποιήθηκε προσκύνημα μαθητών και μαθητριών Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, 

Φόρο τιμής στους πεσόντες κατά το Έπος του ’40, απέδωσαν εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου και του 5ου Γυμνασίου, παρουσία αντιπροσωπειών και άλλων σχολικών μονάδων. Επίσης, στεφάνι κατέθεσα εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων, της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τους Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και του Οδηγισμού. 

Αύριο το πρωί, στις 10.30 ο πρωί, θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και μισή ώρα αργότερα θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και κατάθεση στεφάνων των επισήμων. Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, με την κυβέρνηση να εκπροσωπεί η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή