Τρίκαλα – Οι ήρωες της “άγονης γραμμής” Reviewed by Momizat on . Με τα πενιχρά μέσα και τους ελάχιστους πόρους που προσφέρει πια οι πολιτεία στις τοπικές κοινότητες, οι πρόεδροι ιδιαίτερα των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών Με τα πενιχρά μέσα και τους ελάχιστους πόρους που προσφέρει πια οι πολιτεία στις τοπικές κοινότητες, οι πρόεδροι ιδιαίτερα των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών Rating: 0

Τρίκαλα – Οι ήρωες της “άγονης γραμμής”

Τρίκαλα – Οι ήρωες της “άγονης γραμμής”

Με τα πενιχρά μέσα και τους ελάχιστους πόρους που προσφέρει πια οι πολιτεία στις τοπικές κοινότητες, οι πρόεδροι ιδιαίτερα των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών, αγωνίζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες πολλές φορές, να τα κρατήσουν ζωντανά. 

Δύο πρόεδροι όμως που ξεχωρίζουν, είναι αυτοί του Γαρδικίου κ. Άρης Αλεξίου και της γειτονικής Αθαμανίας(Μουτσιάρας) κ. Γιώργος Κάλλος.

Μπορεί να είναι εικόνα φύση, ουρανός και βουνό
Γαρδίκι

Αποτελεσματικοί και ακούραστοι, είναι πάντα πρόθυμοι να συντρέξουν σε κάθε πρόβλημμα που θα αντιμετωπίσουν τα αγαπημένα τους χωριά.

Αθαμανία (Μουτσιάρα) Τρικάλων: Από τα πιο όμορφα τοπία που έχουμε δει… με  φόντο το ποτάμι – TrikalaView
Αθαμανία [Μουτσιάρα]

Βέβαια το ζητούμενο είναι, κάποτε η κεντρική διοίκηση να αντιληφθεί τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι πρόεδροι των κοινοτήτων της “άγονης γραμμής”, προσφέροντάς τους τα αναγκαία μέσα και τις πρόσθετες αρμοδιότητες, προκειμένου να κάνουν καλύτερα τη δουλεία τους.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή