Τρίκαλα – Ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Reviewed by Momizat on . Τα Τρίκαλα θα επισκεφτεί μεθαύριο Παρασκευή η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη της «Επιτροπής Πολιτών για την Απόδοση Τιμής στον Άρη Βελο Τα Τρίκαλα θα επισκεφτεί μεθαύριο Παρασκευή η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη της «Επιτροπής Πολιτών για την Απόδοση Τιμής στον Άρη Βελο Rating: 0

Τρίκαλα – Ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Τρίκαλα – Ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Τα Τρίκαλα θα επισκεφτεί μεθαύριο Παρασκευή η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη της «Επιτροπής Πολιτών για την Απόδοση Τιμής στον Άρη Βελουχιώτη».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που θα γίνουν για τον αρχικαπετάνιο του ΕΛΑΣ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου  .

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας»  αναμένεται στα Τρίκαλα το πρωί και θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος .

Το βράδυ η Ζωή Κωναντοπούλου θα παραστεί σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και θα μιλήσει με τους πολίτες για το Χρέος, τις Γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Σχόλια (2)

 • mpourlotieris

  Καλώς τη Λασκαρινα Μπουμπουλίνα !

  Απάντηση
 • Χ.Α.

  Τί να μας πει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής;
  Ξεχασαμε τα καραγκιοζιλικια της ως Προεδρου;
  Ας της δωρισει κάποιος ένα ζουρλομανδυα θα
  της πάει καλύτερα από το φουξια παντελονι και
  το λαχανι παλτο που φορούσε στη ορκωμοσια της Πρώτης φορά φασιστερας!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή