Τρίκαλα – Ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου απόψε το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Reviewed by Momizat on . Τα Τρίκαλα επισκέπτεται σήμερα  Παρασκευή η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη της «Επιτροπής Πολιτών για την Απόδοση Τιμής στον Άρη Βελουχ Τα Τρίκαλα επισκέπτεται σήμερα  Παρασκευή η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη της «Επιτροπής Πολιτών για την Απόδοση Τιμής στον Άρη Βελουχ Rating: 0

Τρίκαλα – Ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου απόψε το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Τρίκαλα – Ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου απόψε το βράδυ  στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Τα Τρίκαλα επισκέπτεται σήμερα  Παρασκευή η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη της «Επιτροπής Πολιτών για την Απόδοση Τιμής στον Άρη Βελουχιώτη».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που θα γίνουν για τον αρχικαπετάνιο του ΕΛΑΣ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου  .

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας»  το πρωί  θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος .

Το βράδυ η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παραστεί σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και θα μιλήσει με τους πολίτες για το Χρέος, τις Γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή