Τρίκαλα: Οργάνωση και διεκδίκηση των εργαζόμενων στον “Μαρινόπουλο” η πρόταση του ΚΚΕ Reviewed by Momizat on . Σε μέτωπο ενάντια στις επιδιώξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων, κάλεσε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου του εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ “Μαρι Σε μέτωπο ενάντια στις επιδιώξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων, κάλεσε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου του εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ “Μαρι Rating: 0

Τρίκαλα: Οργάνωση και διεκδίκηση των εργαζόμενων στον “Μαρινόπουλο” η πρόταση του ΚΚΕ

Τρίκαλα: Οργάνωση και διεκδίκηση των εργαζόμενων στον “Μαρινόπουλο” η πρόταση του ΚΚΕ

Σε μέτωπο ενάντια στις επιδιώξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων, κάλεσε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου του εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος”, επισκεπτόμενος σήμερα τα Τρίκαλα και καταστήματα του Ομίλου.

Ο βουλευτής, μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, μίλησε για “ανάγκη απομόνωσης του κακού συνδικαλισμού στους κόλπους των εργαζομένων, προκειμένου να επιτευχθεί η οργάνωση των Σωματείων, τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά…”. “Αυτό που προέχει είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας καθώς και καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους”, συμπλήρωσε ο κ. Στεργίου. Πρόσθεσε, δε, εμφαντικά ότι “παράδειγμα της οικονομίας που θέλει να επιβάλλει το κεφάλαιο είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε και η επιχείρηση “Μαρινόπουλος”, με την υπαγωγή της στον πτωχευτικό κώδικα, κλείνοντας τα καταστήματα και λειτουργώντας με βάση το κέρδος…”. Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ συναντήθηκε και με τους εργαζόμενους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, συζητώντας μαζί τους ζητήματα ελλείψεων ανθρώπινου δυναμικού καθώς και υλικοτεχνικής υποδομής και μέσων πυρόσβεσης, μεταφέροντας και τις θέσεις – προτάσεις του κόμματος για ένα πιο αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή