"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

31.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Ο γρίφος των νέων αντιδημάρχων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με τα πρόσωπα που ο Νίκος Σακκάς  θα εμπιστευτεί για να αναθέσει τις θέσεις των αντιδημάρχων.

Όλα δείχνουν ότι για τα δύο επόμενα χρόνια θα μείνουν στα πόστα τους οι νυν αντιδήμαρχοι και αργότερα θα έρθει και η σειρά των νεοεκλεγέντων.

Τον πρώτο λόγο θα έχουν τα λεγόμενα ¨Παπαστεργάκια” αφού ο Νίκος Σακκάς δεν τολμά να στενοχωρήσει τον πρώην δήμαρχο που του άφησε “στρωμένο τραπέζι”.

Παρατηρώντας κάποιος τους εκλεγέντες, χωρίς προσπάθεια τον οδηγούν τα ονόματα, οι ιδιότητες και ο πρότερος αυτοδιοικητικός βίος στις θέσεις που θα μπορούσαν να καταλάβουν.

Λοιπόν όλα δείχνουν – εκτός απροόπτου- ότι η αντιδημαρχία οικονομικών θα ανατεθεί στον Φόρη Ρόμπο, λογιστή στο επάγγελμα ενώ μονόδρομος είναι η επιλογή του Γιώργου Καταβούτα στην αντιδημαρχία έργων.

Άγνωστο τι θα γίνει με την ΔΕΥΑΤ και ίσως επικρατήσει το σενάριο το οποίο θέλει πρόεδρο τον Αντώνη Τζερεμέ με τον Άκη Αναστασίου να αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου οι επικρατέστεροι είναι ο Γιώργος Παναγιώτου και ο Μιχάλης Λάππας λόγω της εμπειρίας που απέκτησαν στη συγκεκριμένη θέση.

Για τις υπόλοιπες αντιδημαρχίες τα πιο πιθανά σενάρια είναι Παναγιώτης Ντιντής ή Γεωργία Κοτρώνη Κοινωνικής Μέριμνας , Γιώργος Ζιώγας στην Καθαριότητα, Τάκης Παζαίτης Αντιδημαρχία Πρασίνου , ίσως η Σοφία Αλεστά ή η Γεωργία Κοτρώνη στην Αστική Ανάπτυξη.

Για το e-trikala οι πληροφορίες θέλουν τον Βασίλη Τσούτσια που έχασε για ελάχιστες ψήφους την εκλογή.

Ο Θωμάς Παπασίκας θα εξακολουθήσει να είναι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, ο Νίκος Νικολάου Νομικός σύμβουλος και στη Γραμματειακή υποστήριξη παραμένει ο βασικός πυρήνας της ομάδας Παπαστεργίου.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης