Τρίκαλα – Ο ξακουστός ΝΕΣΤΟΡΑΣ επιστρέφει ανανεωμένος και εντυπωσιακός Reviewed by Momizat on . Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ , άξιος πρεσβευτής της Τρικαλινής γαστρονομίας , ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Δευτέρα ανανεωμένος και εντυπωσιακός . Η μαεστρία στην κουζίνα κα Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ , άξιος πρεσβευτής της Τρικαλινής γαστρονομίας , ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Δευτέρα ανανεωμένος και εντυπωσιακός . Η μαεστρία στην κουζίνα κα Rating: 0

Τρίκαλα – Ο ξακουστός ΝΕΣΤΟΡΑΣ επιστρέφει ανανεωμένος και εντυπωσιακός

Τρίκαλα – Ο ξακουστός ΝΕΣΤΟΡΑΣ επιστρέφει ανανεωμένος και εντυπωσιακός

Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ , άξιος πρεσβευτής της Τρικαλινής γαστρονομίας , ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Δευτέρα ανανεωμένος και εντυπωσιακός .

Η μαεστρία στην κουζίνα και η ποιότητα των υλικών είναι δεδομένες, από το 1977 που άνοιξε ενώ η νέα ανακαίνιση δίνει ένα άλλο αέρα ….

Αγάπη και γεύση. Παράδοση και ποιότητα. Αυτές είναι μόνο τέσσερις λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν το κεμπάπ , το κοκορέτσι και τα κοτόπουλα του ΝΕΣΤΟΡΑ στα Τρίκαλα .

Το μαγαζί που μεγάλωσε με παραδοσιακό φαγητό ολόκληρες γενιές όχι μόνο Τρικαλινών αφού ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ είναι σήμα κατατεθέν για την κεντρική Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή