Τρίκαλα – Ο συγγραφικός οίστρος του Σύριζα και το “νάνι-νάνι του πασά μου” στη Ν.Δ. Reviewed by Momizat on . Συγγραφικός οίστρος έπιασε τα στελέχη του Σύριζα στα Τρίκαλα ενώ η τοπική Νέα Δημοκρατία αν και φτάσαμε στο κατακαλόκαιρο συνεχίζει να βρίσκεται σε χειμερία νάρ Συγγραφικός οίστρος έπιασε τα στελέχη του Σύριζα στα Τρίκαλα ενώ η τοπική Νέα Δημοκρατία αν και φτάσαμε στο κατακαλόκαιρο συνεχίζει να βρίσκεται σε χειμερία νάρ Rating: 0

Τρίκαλα – Ο συγγραφικός οίστρος του Σύριζα και το “νάνι-νάνι του πασά μου” στη Ν.Δ.

Τρίκαλα – Ο συγγραφικός οίστρος του Σύριζα και το “νάνι-νάνι του πασά μου” στη Ν.Δ.

Συγγραφικός οίστρος έπιασε τα στελέχη του Σύριζα στα Τρίκαλα ενώ η τοπική Νέα Δημοκρατία αν και φτάσαμε στο κατακαλόκαιρο συνεχίζει να βρίσκεται σε χειμερία νάρκη.

Από την ημέρα που ο Δεξιός Ψάλτης έγραψε ότι ο τοπικός Σύριζα βρίσκεται σε πολιτικό λήθαργο , τα μολύβια των Συριζαίων πήραν φωτιά.

Σάκης Παπαδόπουλος για ουμανιστική Ευρώπη κλπ, ο Σιμορέλης πάει στα χωράφια με τα καρπoύζια , η Δριτσέλη το παίζει Έλενα Ακρίτα , ο Νταούλας έγραψε τόσα κείμενα όσα δεν έγραψε σε όλο τον πολιτικό του βίο , καλά ο Χάϊδος το “έβγαλε τα μάτια” με τις επερωτήσεις επί παντός επιστητού κάθε βδομάδα .

Ο Μπάτζιος παλεύει το ραδιοφωνικό κομμάτι και γενικά διαφωτίζουν όλους εμάς που είμαστε γεμάτοι απορίες και ζούμε στο σκοτάδι.

Καλά στην απέναντι πλευρά , στην NΟΔΕ της τοπικής Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν το πολιτικό λήθαργο και δεν λένε να ξυπνήσουν ακόμα.

Αποφεύγουν με μεγάλη μαεστρία τα όσα συμβαίνουν σ΄αυτό τον τόπο και είναι πολύ ευχαριστημένοι από τους εαυτούς τους. .

Νάνι-νάνι του πασά μου είναι στη ΝΔ

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν ροχαλίζουν όταν κοιμούνται όρθιοι, οπότε σου δίνουν την εντύπωση πως είναι ξύπνιοι.

Aντε γεια

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή